88'
89'
Yacuba Jobarteh
89'

Una dolenta primera part condiciona els vallesans, que tiren d'orgull a la segona sense obtenir recompensa.

L'Ametlla va viure un matí de diumenge complicat al camp del Premià, on, malgrat una remuntada heroica als minuts finals, no va poder superar un mal inici de partit que els va deixar amb una muntanya massa alta per escalar.

El conjunt vallesà va patir des del xiulet inicial, encaixant dos gols ràpids per part de Pau Martínez i David Pérez, que van sorprendre a tots als minuts 1 i 7, respectivament. La primera meitat va continuar sent un calvari per a l'Ametlla, que no va aconseguir trobar el seu lloc en el camp, veient-se superat per un Premià ben posicionat i letal a pilota parada. Abans del descans, Jordi González va aprofundir la ferida amb un tercer gol, deixant el marcador en un desolador 3-0.

Intentant revertir la situació, l'Ametlla va fer canvis tàctics a la segona part, mostrant una millora notable en el seu joc. Quim Fornell va encendre una llum d'esperança amb un gol al minut 69, però la resposta del Premià no va tardar, amb Jordi González marcant el seu segon gol personal i el quart per al seu equip, semblant tancar qualsevol possibilitat de remuntada. Tot i això, l'orgull dels vallesans va brillar en els instants finals. Quim Fornell, en una exhibició de caràcter i qualitat, va completar un hat-trick personal, marcant dos gols més que van portar l'emoció a uns últims minuts frenètics. Malgrat aquests esforços, no va ser suficient per emportar-se un punt de Premià, però va servir per demostrar el coratge de l'equip.

Aquesta derrota deixa a l'Ametlla amb 38 punts, ocupant la cinquena posició de la classificació. La jornada vinent, el conjunt vallesà es mesurarà en casa contra el Racing Vallbona, segon classificat, en un encontre que promet ser d'alt voltatge i crucial per a les aspiracions de l'equip vallesà.