76'
Marina Palmero
86'
89'

Les noies de Miguel Ángel Cruz tanquen la jornada amb la primera derrota de la segona volta i trenquen la ratxa de set jornades consecutives sense perdre (0-1)

Vuit jornades han hagut de transcórrer d'aquesta segona volta de Preferent perquè la Penya Blanc i Blava la Roca sumés la primera derrota en la segona meitat de la competició.

Després de la soferta victòria la setmana anterior davant el CE Llerona en un duel vallesà d'infart, les roqueroles van arribar a la vint-i-sisena jornada amb les forces en mínims, un tret que es va fer notar en el partit davant el CF Pallejà.

A priori, mirant la classificació i la situació d'ambdós equips, el duel prometia una trobada plena d'emoció i espectacle per aconseguir els tres punts; tot i que la realitat va ser totalment la contraria.

En termes generals, el partit va ser protagonitzat per dos equips amb falta de ritme i d'idees per proposar el joc que requeria la trobada.

La primera meitat va ser lenta, amb moltes imprecisions per part dels dos equips i amb un joc no gaire elaborat que va ser aturat per les defenses o les actuacions de les porteres. Tots dos equips van començar amb una forta pressió a camp rival, intentar evitar la sortida còmoda de la pilota i aprofitar qualsevol errada en defensa per generar perill.

Les ocasions més clares i manifestes van venir per part del conjunt de Cruz que, amb passes a l'espai dels migs i defenses a la recerca de les extrems, va aprofitar per intimidar la porteria rival. Cristina Galera, amb la seva velocitat, va ser la jugadora que més vegades va inquietar l'àrea rival. Ana Guinart també va ser una de les jugadores amb més incidència per banda, però sense gaire èxit.

A la represa, el CF Pallejà va canviar el sistema en la pressió cap a la defensa roquerola, dificultant-ne la sortida i aprofitant la seva solidesa defensiva per guanyar els duels i les segones jugades.

Amb un joc més ben bé directe i sense una solució clara, les jugadores de Cruz es van anar desinflant amb el pas dels minuts i el conjunt visitant va aprofitar l'ocasió. La davantera rival va aprofitar una jugada per banda per marxar de la defensa vallesana i, amb un toc de joc fortuït i de sort amb els múltiples rebots, a la jugadora del Pallejà li va caure la pilota als peus dins de l'àrea defensada per Nuria Gonzalez i, amb un fort xut creuat al segon pal, va posar l'únic gol del partit al minut 57 (0-1).

La resta dels minuts van continuar amb aquesta tendència insípida, tot i el canvi de sistema de Cruz per revertir l'electrònic.

Amb aquest resultat, el CF Pallejà avança a les roqueroles a la taula de classificació i se situen setenes, a dos punts. Per la seva banda, les jugadores vallesanes cauen a la novena posició, amb 32 punts.

A la pròxima jornada, les jugadores de la Roca es desplaçaran fins a Girona per disputar la jornada contra el segon classificat, la UE Porqueres. Recordem que en el partit de la primera volta va ser el conjunt gironí qui es va emportar els tres punts amb una contundent victòria (0-4).

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental