( - )

La Roca no aixeca el cap i perd contra el Terrassa en la segona derrota consecutiva

Lydia Rodriguez
43'
Irene Sanchez
52'
74'
Alexia Doménech
Gisela San Emeterio
79'
C. Galera
59'
Yaiza Miranda
Zaira Abenza
61'
Yael Domene
82'
Xènia Bachs
84'
Carla Fernandez
85'

Les noies de Miguel Angel Cruz no van ser capaces de sobreposar-se a la defensa egarenca i les errades en defensa i la manca d'efectivitat de cara a porteria van ser els elements que van acabar decantant el partit a favor del Terrassa (3-1)

Després de la derrota de la passada jornada amb el Mataró per 3 gols a 4 on l'equip no va acabar de trobar un joc còmode, les roqueroles sumen una nova derrota al seu marcador personal en caure per 3 a 1 a l'estadi del Terrassa FC.
Tot i que l'equip de la Roca del Vallès va ser qui es va sentir més còmode i qui va proposar joc a la gespa, el conjunt local va ser qui va posar entre les cordes a les jugadores vallesanes i es va endur els tres punts amb un joc menys vistós però amb molt més encert de cara a porteria rival.

La primera meitat començava de cara per a la Roca. Les possessions llargues i les arribades per banda, tant de Paula Ortiz com de Iona Galles, van fer que les jugadores locals compactessin el bloc defensiu i el joc es concentrés, sobretot, a camp rival. Amb arribades de Cristina Galera i xuts des de fora de l'àrea, l'equip roquerol no va acabar de trobar porteria rival. Qui sí ho va fer va ser l'atac del Terrassa, que amb dues jugades per banda va acabar creant perill a la porteria de Lucia Pradas, qui va acabar aturant i refusant els remats rivals. A tan sols dos minuts del descans, una passada filtrada entre les centrals roqueroles va habilitar la davantera egarenca per marxar amb l'1-0 al descans.

A la represa, el Terrassa va aconseguir filtrar una pilota des de la banda que va acabar rematant una jugadora de segona línia (52'). Amb el 2-0, les jugadores roqueroles es van llençar a l'atac i van aconseguir retallar distàncies amb un gol de les botes d'Alexia Doménech al minut 74. Quan millor estava el conjunt roquerol, una falta frontal del Terrassa que la defensa blanc-i-blava no va acabar de refusar, va sentenciar el partit amb el remat a boca de canó d'una jugadora local per posar el 3-1 final.

Amb aquest resultat, la Penya suma la segona derrota consecutiva de la temporada i es manté en desena posició amb 7 punts. A la pròxima jornada, el conjunt de Cruz descansa donada la desigualtat d'equips que hi ha al grup. Per tant, les jugadores vallesanes gaudiran d'un cap de setmana per recarregar forces i afrontar la vuitena amb derbi vallesà davant el CE Llerona.