( - )

Les Franqueses brilla amb una victòria convincent davant la Penya Barcelonista Anguera

Maude
1'
Masi Dabo
34'
46'
Nil Torras
David Olid
55'
67'
Nil Torras
Maude
86'
Maude
89'
N. Torras
60'
Pol Rubio Robert Roig
60'
Xavier Vargas Pau Guárdia
Jordi Martín Masi Dabo
64'
76'
Dennis Valencia Eddie Valencia
Alex García David Olid
79'
Jordan Sion Omar Qanni
86'
Arnau Girabent Moha
86'
Moha
27'
34'
Daniel Gallardo
37'
Robert Roig
55'
Miquel Angel Pons
69'
Eddie Valencia
76'
Elliot Bondia
88'
Rubén Sonseca

Els vallesans exploten la seva efectivitat i continuen amb la dinàmica ascendent per allunyar-se de les posicions de descens

En un partit vibrant i ple d'emocions, Les Franqueses ha demostrat la seva efectivitat i habilitat per aprofitar les oportunitats, sumant tres punts clau que mantenen l'equip en una trajectòria ascendent.

Des de l'inici, Les Franqueses va apostar per un joc directe, explotant les pilotes llargues a l'esquena de la defensa de la Penya Barcelonista Anguera, que tenia el control del joc, però es va veure sorprès per l'estratègia dels vallesans. El primer gol va arribar ben aviat, al minut 1, gràcies a una passada magistral de David Olid que Maude va saber convertir, posant per davant als locals. La mateixa fórmula es repetiria al minut 36, amb una altra incursió de David Olid per banda que Masi Dabo va rematar a la xarxa, deixant el marcador en 2-0 al descans.

La segona meitat va començar amb un contratemps per a Les Franqueses, un error defensiu va permetre a Nil Torras retallar distàncies per als visitants. Aquest gol va fer trontollar temporalment el control del partit per part de l'equip vallesà, però David Olid, amb una gran jugada a la contra, va marcar el tercer gol, recuperant la tranquil•litat. Tot i això, la Penya Barcelonista Anguera no va cedir i Nil Torras va aconseguir el seu segon gol personal, afegint emoció al tràmit amb vint minuts per jugar. Els minuts finals van ser d'infart, amb la Penya Barcelonista Anguera pressionant per empatar el matx. No obstant això, Les Franqueses, mostrant una gran entesa entre Omar Qanni i Maude, va aconseguir el quart gol. Ja en temps afegit, Maude va coronar la seva actuació amb un gol espectacular que va tancar el partit amb un 5-2 definitiu.

Amb aquesta gran victòria, Les Franqueses es col·loca amb 31 punts a la novena posició de la taula, tres punts per sobre del descens, recuperant-se així del contratemps viscut en el partit contra el Sant Pol. La jornada vinent, l'equip té una cita clau al camp de la Penya Barcelonista Barcino, un rival directe en la lluita per la permanència. Aquesta victòria no només suma punts, sinó que també reafirma la bona dinàmica i l'actitud lluitadora de l'equip per continuar avançant en la competició.