48'
Edgar Marín
Oriol Ramos
75'

Els vallesans deixen escapar puntuar al camp del cuer en un partit amb un arbitratge bastant polèmic

Les Franqueses va deixar escapar un punt d'or al camp de l'Ibèria en un partit marcat per l'equilibri i les decisions polèmiques. Els vallesans, que van començar marcant al minut 3 gràcies al seu golejador, no van poder mantenir el seu avantatge al marcador i van acabar cedint al descompte.

El matx va arrancar de manera ideal per a Les Franqueses amb un gol ràpid de David Olid que va posar per davant als visitants. Tot i això, amb el pas dels minuts, l'Ibèria va començar a controlar més el joc i va generar ocasions, encara que Les Franqueses també va tenir oportunitats per incrementar el seu avantatge.

La segona meitat va ser més intensa i disputada, amb moments de tensió i jugades que van generar controvèrsia. Bryan Castro va aconseguir l'empat per als locals al minut 59, després del qual el partit es va obrir i tots dos equips van buscar la victòria amb insistència. Quan semblava que el repartiment de punts seria el desenllaç més just, Antonio Munne va trobar el camí del gol, donant la victòria a l'Ibèria amb un gol al descompte.

Aquest resultat situa Les Franqueses en una posició complicada a la taula, onzè amb 35 punts, només tres per sobre de la zona de descens. La jornada vinent, el conjunt vallesà es mesura al Malgrat, un altre equip immers en la lluita per evitar el descens, en un enfrontament que es preveu clau per a la permanència de tots dos equips.