89'
Ousmane Doumbia
89'

Empat en el derbi vallesà de Primera Catalana

El derbi vallesà entre el Mollet i el Parets ha sigut un partit equilibrat en el qual cada equip ha acabat amb un home menys i no ha estat exempt de tensió i polèmica per un arbitratge rigorós.

La primera part va ser dominada pel Mollet, que va controlar la pilota i va crear oportunitats per al visitant. El Parets, en canvi, va optar per esperar les seves oportunitats a la contra. Malgrat això, el Mollet va tenir una ocasió clara, però va xocar amb el pal, i a més, abans del descans, un jugador local va ser expulsat, per segona groga que va condicionar l'equip local la resta del partit.

La segona part va mantenir la tònica de la primera, amb el Mollet controlant el joc amb la pilota, però amb el Parets mostrant una millora significativa. El Parets va disposar d'oportunitats clares, incloent-hi dues situacions que podrien haver estat penals, però que l'àrbitre no va xiular. Els últims minuts del partit van ser vertiginosos. En primer lloc, el Parets va estar a punt de marcar, però Sito va evitar el gol amb una aturada espectacular. Tot seguit, en el temps afegit, es va produir una jugada polèmica quan l'àrbitre va xiular fora de joc en un gol de Fàbregas i que va acabar amb l'expulsió d'Albert Corzo.

Amb aquest empat, el Parets manté la seva posició a la meitat de la taula amb 7 punts, mentre que el Mollet roman a la part alta amb 10 punts. El pròxim partit del Parets serà tot un repte, ja que haurà de jugar al camp del Roses, mentre que el Mollet s'enfrontarà a l'Argentona a casa, un rival situat a la meitat de la taula.