( - )

Triomf agònic de les Franqueses en un final de pel·lícula contra la Penya Barcelonista Barcino

Yassin Bando
24'
69'
Maude
89'
Èric López Iván Guárdia
32'
68'
Alex García Moha
Víctor López Jakub Pestka
68'
Víctor Marqués Iván Fernández
73'
Scott Wilson Yassin Bando
73'
89'
Arnau Girabent Masi Dabo
David Ollero Guillem Martí
89'
Pau Roma
12'
20'
Eloi Pinto
43'
Gerard Enrich
Èric López
58'
Guillem Martí
62'
64'
64'
Maude
64'
Omar Qanni
Víctor Escobar
89'

Remuntada il·lusionant de Les Franqueses per sumar la tercera victòria consecutiva

En un escenari complicat i de dimensions reduïdes, Les Franqueses va saber sobreposar-se a les adversitats per arrabassar una victòria crucial al temps de descompte davant la Penya Barcelonista Barcino, un equip conegut per la seva intensitat i agressivitat en el joc. El partit es va desenvolupar en un ambient carregat, on el tipus de joc físic i de contacte de l'equip local buscava treure del partit als visitants.

Durant els primers minuts, els jugadors de Les Franqueses van tenir dificultats per adaptar-se al terreny de joc, deixant massa espai al migcamp i permetent als locals recuperar segones jugades, tot i que sense generar ocasions clares de gol. No obstant això, els vallesans van disposar de dues oportunitats significatives per part de David Olid i Masi Dabo, que no van aconseguir materialitzar. Va ser un moment de confusió dins l'àrea el que va permetre a Yassin Bando avançar la Penya Barcelonista Barcino.

La segona meitat va veure un canvi d'actitud i ajustament tàctic per part dels vallesans, que van aconseguir dominar el joc i esdevenir clarament superiors. Un centre mil·limetrat d'Àlex García va ser rematat al segon pal per Maude, igualant el marcador i obrint el joc. Ja en els moments finals, una falta ràpida executada per David Olid, que va acabar amb un xut creuat precís, es va convertir en el gol de la victòria, un resultat més que merescut pel domini i persistència demostrats.

Aquesta victòria dramàtica permet a Les Franqueses continuar amb la seva bona dinàmica i sumar tres punts vitals que els situen en la sisena posició de la classificació amb 34 punts. La jornada vinent promet emocions fortes amb la recepció del Martorelles en un derbi vallesà que promet ser apassionant.