( - )

Vibrant empat entre Granollers i Vic en un duel amb moltíssimes ocasions per ambdós conjunts

1 - 1
24'
Martí Riera
Master Omar
33'
Pau Sala Roger García
58'
Martí Alba Sete
58'
Isaac Serna Pol Vallès
68'
68'
Pol Canilló Bernat Casadevall
81'
Biel Rodríguez Ignasi Armengou
Juli Serrano David Reyes
86'
Miquel Poveda Master Omar
89'
89'
Marc Colomer Max Morell
César Paredes
69'
Master Omar
70'
Gerard Marquillas
75'
81'
Ignasi Armengou
85'
Marc Hospital

Partit on els dos equips venien en una dinàmica ascendent i, malgrat les ocasions, els dos equips no aconsegueixen decantar la balança

En el marc d'un vibrant enfrontament al municipal de Carrer Girona aquest dissabte, on el Granollers i el Vic van compartir punts en un emocionant empat, el club va aprofitar l'ocasió per retre un merescut homenatge a una de les figures més emblemàtiques de la seva història: Josep Arenas. L'exentrenador de la base del club, que recentment ha celebrat el seu 90è aniversari, ha estat una peça fonamental en el desenvolupament i formació de talents dins de l'entitat vallesana.

Des de l'inici del partit, l'equilibri va ser la tònica dominant, amb una primera meitat on els dos equips van desplegar el seu millor joc, creant diverses ocasions de gol. Master Omar, per part del Granollers, i Martí Riera, pel Vic, van ser els protagonistes principals d'aquestes arribades, demostrant la qualitat ofensiva de les seves respectives formacions. El Vic va ser el primer a trencar la igualtat al minut 24, gràcies a una jugada iniciada per Ignasi Armengou i finalitzada per Martí Riera, qui, després d'un primer intent aturat per Soulei, va aconseguir enviar la pilota al fons de la xarxa. No obstant això, el Granollers no va trigar a reaccionar, teixint una excel·lent jugada que va culminar amb un gol de Master Omar, restablint l'empat abans del descans.

La segona meitat va continuar amb la mateixa intensitat, destacant-se un xut al travesser de David Busquets per part del Vic i una ocasió salvada sobre la línia per la defensa dels osonencs després d'un remat de Juli Serrano, que a la segona Oriol Bordas va enviar als núvols. Malgrat els esforços de tots dos equips per desfer l'empat, el marcador va romandre inalterable fins al xiulet final.

Aquest resultat deixa al Granollers amb 27 punts, situat a l'onzè lloc de la classificació, dos punts per sobre de la zona de descens i a sis de les posicions de play-off, en una lliga marcada per la igualtat. La jornada vinent, el Granollers afrontarà un nou repte visitant el camp del Can Vidalet, situat una posició per sobre i a tres punts de distància, en un partit que es preveu clau per a les aspiracions de tots dos equips.