Carles Puig
69'
Esiaka Touray
83'

El Mollet ha fet un pas de gegant cap a la salvació després de vèncer al Bescanó en un partit clau per les seves aspiracions en la Primera Catalana. Aquest triomf, que significa la tercera victòria en els últims quatre enfrontaments, ha permès al conjunt vallesà allunyar-se de la zona de descens.

Des de l'inici del partit, el Mollet va mostrar una gran ambició, creant diverses ocasions de gol que finalment es van concretar al minut 20 gràcies a Christian Rueda. La primera meitat va continuar sota el domini del Mollet, amb més joc de pilota que els locals i diverses ocasions, tot i no produir-se més gols amb els quals es va arribar al descans amb victòria per la mínima.

El començament de la segona part no podia haver estat millor per als vallesans, amb Christian Rueda repetint com a golejador al cap de tres minuts, ampliant l'avantatge i donant una mica més de tranquil·litat al seu equip. No obstant això, al minut 57, un penal polèmic a favor del Bescanó, convertit per Brice Keumanga, va afegir emoció a l'encontre. Tot i això, el Mollet va saber mantenir-se ferm davant les envestides del Bescanó, que va buscar l'empat sense èxit fins al xiulet final.

Aquesta important victòria no només aporta tres punts vitals al Mollet, sinó que també reafirma la seva bona dinàmica de resultats en un moment crític de la temporada situant-se amb 27 punts, un més que els seus perseguidors directes, quan falten set jornades per al final de la temporada. El següent repte per al Mollet serà el derbi vallesà contra el Caldes de Montbui, un partit que promet ser tant emocionant com decisiu en la lluita per la permanència.