89'
Nil Fábrega
90'
Joan Carre

De la desesperació a la glòria: Un gol in extremis salva el Caldes davant el Bosc de Tosca

En un emocionant enfrontament de la Primera Catalana, el Caldes va aconseguir arrencar tres punts vitals en la lluita per les posicions de play-off, gràcies a un agònic gol en el temps afegit que va culminar una remuntada contra el Bosc de Tosca.

La primera meitat del partit va començar amb el Caldes ja en desavantatge després d'un gol de cap d'Arnau Davesa al minut 17, fruit d'un córner. Aquest gol va reflectir una vegada més la dificultat del Caldes per defensar accions a pilota parada. Malgrat això, el joc va ser vibrant i ple d'oportunitats per a ambdós equips, amb el Caldes intentant sense èxit concretar les seves ocasions en gol, topant-se amb el pal i un porter rival en estat de gràcia.

A la segona meitat, el Bosc de Tosca va optar per una estratègia més conservadora, buscant protegir el seu avantatge, mentre que el Caldes, sense perdre el temps, però sense presses, va començar a dominar el mig del camp i a crear atacs directes cap a la porteria rival. Guillem González va aconseguir igualar el marcador al minut 56, aprofitant una jugada de córner. El partit va continuar amb el Caldes buscant la victòria i el Bosc de Tosca intentant aprofitar contraatacs. Quan tot semblava que acabaria en empat, en els darrers instants del partit, un error defensiu del Bosc de Tosca va permetre a Marc Estrada, en una jugada iniciada per Eric Ambrosio i Younoussa Kamassokho des de la banda, marcar el gol de l'empat, desfermant l'eufòria entre els aficionats locals.

Aquest emocionant resultat posa de manifest la determinació i l'esperit lluitador del Caldes, que continua ferm en la seva aspiració d'assolir una posició de play-off, ja que manté el Caldes en la tercera posició de la classificació, a sis punts de l'Argentona, líder de la competició. El pròxim desafiament serà el derbi vallesà contra el Mollet, un enfrontament clau que promet ser tant emocionant com decisiu en la lluita per les posicions capdavanteres de la lliga.