Pesky
José González
88'

Un Caldes sòlid defensivament neutralitza a un Parets que ho va intentar constantment

El Municipal Josep Seguer de Parets va ser l'escenari d'un emocionant derbi vallesà aquest diumenge, en el qual el Caldes va aconseguir una important victòria davant del Parets, capgirant la dinàmica negativa de les últimes jornades. Malgrat els constants atacs del Parets, una sòlida defensa del Caldes va neutralitzar els intents locals, permetent als visitants emportar-se els tres punts.

Els primers minuts van ser de tanteig, amb pressions altes dels dos equips que dificultaven el joc fluid. Les primeres oportunitats van ser pel Parets, amb un xut d'Ilyas Karach aturat per Juanmi Beas, un xut de falta de Víctor Hernández que va marxar per poc i un remat clar de Dani Rodríguez que va ser rebutjat amb una espectacular intervenció de Juanmi Beas, que va enviar la pilota a córner. Al minut 30, en una internada per banda de Marc Pujol, Ilyas Karach va tombar el carriler esquerre del Caldes i l'àrbitre va assenyalar penal. Carles Valls va convertir amb precisió per posar als visitants en avantatge, amb aquest resultat mínim amb el qual es va arribar al descans.

La segona part va començar amb una gran oportunitat per al Caldes després d'un robatori a camp contrari, però Carles Valls va estavellar la pilota al travesser. A partir d'aquí, el Parets va prendre el control i va tenir diverses ocasions, però una defensa sòlida del Caldes va rebutjar tot el perill. La més clara per al Parets va ser a l'afegit, amb un remat al travesser de José González a la sortida d'un córner i, un minut després, Adrián Biboum es va trobar sol davant el porter, però la defensa va arribar just a temps per mantenir la victòria visitant.

Amb aquest resultat, el Parets experimenta la seva primera derrota en lliga des de l'octubre, mentre que el Caldes, amb aquesta victòria, capgira la dinàmica negativa de les últimes jornades. El Parets ocupa la sisena posició amb 25 punts, mentre que el Caldes continua segon amb 29 punts. A la jornada que ve, el Parets visitarà el camp del Cardedeu en el qual serà el derbi vallesà de la jornada, mentre que el Caldes rebrà l'Argentona, el quart classificat actual, a només dos punts de distància.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental