Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Sebas Palou deixa l'EC Granollers per afrontar nous reptes professionals

30 Gener 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: EC Granollers

Població: GranollersL'Esport Club Granollers ha anunciat un canvi significatiu a la seva direcció, amb la sortida del director esportiuSebas Palou. Després de dedicar temps i esforços al club, Palou ha pres la decisió de deixar el seu càrrec amb l'objectiu d'afrontar nous projectes professionals.

Sebas Palou, en un comunicat, ha manifestat la seva voluntat de continuar la seva trajectòria fora del club granollerí: "Sento que és el moment idoni per afrontar nous reptes professionals que em permetin continuar ajudant a futbolistes, entrenadors i famílies a aconseguir la seva millor versió".

La seva contribució a l'Esport Club Granollers ha estat fonamental, i la junta directiva expressa el seu agraïment sincer per la dedicació i el treball incansable de Palou durant el seu mandat. La seva passió per l'esport i el seu compromís amb l'excel·lència han deixat una empremta significativa en el club, guiant-lo cap a l'èxit en diverses competicions.

Palou, també ha manifestat la seva gratitud: "No vull anar-me'n sense valorar el vostre rol, pares i mares. Quin viatge esteu emprenent! Formar part del futbol base actual no és un camí fàcil, però, si continuem alineats i sumant esforços, aconseguireu prepara els vostres fills/es per a tot allò que els vingui!"

La junta directiva del club ha destacat que iniciarà immediatament la recerca d'un nou director esportiu per assegurar una transició suau i mantenir la continuïtat en els èxits esportius de l'Esport Club Granollers.

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès