Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Club Handbol Palautordera crea el primer equip d'handbol en cadira de rodes de Catalunya

8 Febrer 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: CH Palautordera

Població: Santa Maria de PalautorderaEl club, es troba en recerca de jugadors i jugadores amb discapacitat física per formar un equip mixt

El Club Handbol Palautordera inicia una prova pilot per crear el primer equip d'handbol en cadira de rodes de Catalunya, entre els mesos de març i juny de 2024. 

Actualment, el club es troba en recerca de jugadors i jugadores amb discapacitat física, per la formació d'aquest equip que serà mixt. No cal tenir experiència prèvia en la pràctica de l'handbol o en esport adaptat, i tampoc disposar de cadira de rodes esportiva.

Per tirar endavant el projecte, el club disposa d'un equip tècnic amb formació específica, el suport dels fisioterapeutes del club i la participació d'un àrbitre especialitzat

A principis de març es farà la primera reunió informativa, mentre que a finals de març es farà el primer dels quatre entrenaments previstos al Pavelló Josep Llavina i Esteve. El debut de l'equip serà a final de temporada, quan es jugaran un o dos partits amistosos.

Aquesta iniciativa neix amb la voluntat de constituir el primer equip català d'handbol en cadira de rodes, per donar a tothom l'oportunitat de practicar aquest esport. En cas de rebre el suport necessari, s'iniciarà la fase de consolidació, per esdevenir un equip d'esport adaptat d'handbol amb una actuació regular.

L'handbol en cadira de rodes és una modalitat que permet jugar amb persones amb discapacitat, reconeguda per la Federació Internacional d'Handbol (IHF). A Espanya, actualment, hi ha quatre equips que ho practiquen i, fins ara, a Catalunya no n'hi havia cap. També hi ha el projecte de fer una lliga en l'àmbit estatal d'aquest esport a partir de l'any vinent.

Per a més informació o per formar part del projecte, es pot contactar amb un dels membres de l'staff i jugador de l'equip, Òscar Pérez, al +34 637568302 o al correu electrònic handbolencadira@gmail.com. El projecte compta amb una pàgina web on trobar tota la informació www.handbolencadira.cat

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

santa maria de palautordera

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès