Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Els Mossos denuncien un motorista per tapar la matrícula fins en 13 ocasions per evitar un radar

29 Maig 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides - ACN

Població: SabadellL'infractor, que ha intentat esquivar un radar entre Matadepera i Sabadell, ha estat sancionat amb 3.340 euros i la retirada de vuit punts del carnet

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un motorista que ha tapat fins en 13 ocasions la matrícula del seu vehicle quan passava pel radar situat a la carretera BV-1248, entre Matadepera i Sabadell.

L'infractor ha ocultat de manera voluntària amb la seva mà esquerra la matrícula de la motocicleta tot just en el moment de passar pel davant del radar mentre cometia una infracció per excés de velocitat. Aquest comportament s'ha repetit en diverses ocasions entre el 16 de març i el 5 de maig, un fet que ha permès captar la imatge a través de la càmera del radar del Servei Català de Trànsit (SCT). En conseqüència, les entitats policials van obrir una investigació que ha conduït a la localització de la motocicleta el passat 16 de maig a Sabadell. El conductor ha estat sancionat amb 3.340 euros de multa i la retirada de vuit punts del carnet.

Els agents van denunciar el conductor per tapar la placa de matrícula fins en tretze ocasions, per dur una placa de dimensions no reglamentàries i, a més, per una modificació tècnica al tub d'escapament. L'import total de les sancions és: 2.100 euros per l'excés de velocitat, 1.040 euros per tapar la matrícula les tretze ocasions i 200 euros per dur-la de manera no reglamentària. En total, 3.340 € de multa.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sabadell

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès