Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Associació de bars i restaurants de Cerdanya

6 Novembre 2023 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Puigcerdà Turisme, Associació de Bars i Restaurants la Cedanya

Població: Vallès


L'Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya és un col·lectiu que du a terme activitats orientades als associats per tal d'aprendre noves formes de cuina i també per mantenir relacions amb altres entitats. Una de les coses que ofereixen a tots aquells negocis que s'adhereixen a l'organisme és la possibilitat de gaudir d'un conjunt de serveis amb la Federació d'hostaleria de Girona. Tot plegat amb l'objectiu de facilitar tràmits, millorar com es gestionen els locals i donar un cop de mà a aquells petits emprenedors que obren els seus negocis.

Què ofereixen des de l'Associació de Bars i Restaurants de Cerdanya?

Formació: Un dels reptes als quals s'enfronta actualment el sector de la restauració és la formació. Per posar-vos les coses senzilles podeu consultar els plans de formació que s'ofereixen en diferents àmbits.

Assessoria: La federació d'hostaleria ha arribat a un acord amb diferents assessories per tal de tenir avantatges en els preus i serveis que ofereixen. Totes elles tenen un alt grau d'especialització en el nostre sector amb què ens assegurem que ens poden oferir un molt bon servei.

Prevenció de riscos: A la nostra feina és més important que mai fer ús i complir la frase feta de: "prevenir abans que curar". Per aquest motiu, una selecció d'empreses ens ofereixen els seus serveis per tal de rebre el millor assessorament sobre riscos laborals. És imprescindible tenir-ho tot ben planificat i complir bé les normes per no endur-nos cap ensurt ni tenir cap problema.

Borsa de treball: És més cert que mai que el sector de la restauració es troba en un moment delicat per trobar personal qualificat i amb ganes de treballar en un ofici tant demandant com és el nostre. Per aquest motiu, com associació, ofereixen un espai de borsa de treball que permet anunciar vacants de treball i així mateix, rebre sol·licituds per part de possibles aspirants.

Proveïdors: Si t'interessa accedir a productes exclusius, amb les millors condicions, t'ho posen fàcil. Ells s'encarreguen de donar un llistat de proveïdors de tots els sectors que ajuden a fer realitat qualsevol cosa que sigui necessària.

La major part dels cops, qui es dedica a la restauració ho fa per passió i amor a aquest ofici. Els locals que formen part de l'Associació de Bars i Restaurants de Cerdanya conformen una comunitat molt bonica que s'uneix per oferir un bon servei als clients i per fer, dia rere dia millor els negocis. Si vols saber més sobre aquesta associació o conèixer quins establiments del teu voltant formen part de l'Associació, no dubtis a posar-te en contacte amb ells.

Si voleu conèixer els locals i restaurants que formen part de l'Associació de Bars i Restaurants de Cerdanya, trobareu la llista fent click a la següent imatge.

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès