Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Millors sèries per veure 2024

6 Febrer 2024 Redacció: Puntvalles

Imatges: Pexels

Població: Granollers


Un repàs a les millors sèries dels pròxims anys.

Des de puntvalles.com, us portem un llistat de les millors sèries d'aquest 2024 i d'anys passats que són imprescindibles.

 

“The Last of Us” és una sèrie de televisió de HBO basada en el videojoc del mateix nom. 

Joel Miller, un contrabandista que és contractat per a escortar a una nena anomenada Ellie a través d'un Estats Units devastat per una pandèmia.

Núm. Episodis: 9. Gener 2023. Renovada per una segona temporada.
Podeu veure aquesta sèrie a: HBO Max.


“Reacher” una sèrie d'acció i misteri basada en les novel·les de Lee Child.

Jack Reacher, un ex policia militar que viatja pel país, resolent crims i ficant-se en problemes. La sèrie és protagonitzada per Alan Ritchson com Reacher, un home alt i fornit amb un passat misteriós.

Núm. Episodis: Vol 1. (8 episodis) Vol 2. (8 episodis).
Podeu veure aquesta sèrie a: Amazon Prime.

“Berlín” un spin-off de La casa de paper que explora el passat del personatge de Berlín.

De tornada a la seva època daurada abans dels esdeveniments de "La casa de papel", Berlín i una banda magistral es reuneixen a París per a planejar un dels seus robatoris més ambiciosos de la història.

Núm. Episodis: 8. Segona temporada pendent de confirmació.
Podeu veure aquesta sèrie a: Netflix.


“Succession 4” una sèrie que combina comèdia amb drama. Aquesta està sent un recordbreaker arreu del món.

Última temporada d'aquesta sensacional sèrie d'intrigues empresarials, i que té a la família propietària de l'empori Waystar Royco dividida en dos grans bàndols. Sens dubte, la sèrie dramàtica del moment, com ho confirma el seu demolidor pas per premis com els Emmy.

Núm. Episodis: 39. Vol 4. (10 episodis).
Podeu veure aquesta sèrie a: HBO Max.


“True Detective” és una sèrie antològica estacional de crim, drama i misteri que segueix les recerques policials d'assassinats complexos i retorçats. 

Cada temporada té el seu propi repartiment i escenari, però totes exploren els secrets personals i professionals d'aquells involucrats en els casos, tant dins com fora de la llei.
Aquesta se situa en la posició número 1 de les sèries més populars segons IMDb.


Núm. Episodis: 30. 4 temporades.
Podeu veure aquesta sèrie a: HBO Max. 

 

“Stranger Things” un clàssic de ciència-ficció, drama i misteri. Aquesta tracta d’una història d'amistat, amor i superació.

En una petita ciutat d'Indiana, un grup d'amics s'enfronta a un misteri sobrenatural que els portarà a descobrir secrets foscos sobre el seu poble i sobre si mateixos.
Una de les sèries més aclamades per la crítica i el públic.

Núm. Episodis: 45. 4 temporades.
Podeu veure aquesta sèrie a: Netflix.

 

“Los amos del aire” una minisèrie de guerra, drama i acció que s’estrena el día 26 de Gener,

Aquesta relatarà una història de valor, sacrifici i germanor, on un grup d'aviadors estatunidencs, durant la Segona Guerra Mundial, s'enfronta a les perilloses missions de bombardejar l'Alemanya nazi.

Una sèrie èpica i commovedora que et mantindrà en suspens fins al final.

Episodis: Primer episodi 26 de gener.
Podeu veure aquesta sèrie a: Apple TV.


“Braking Bad” una història de moralitat en declivi, ambició desmesurada i les conseqüències devastadores de les males decisions. És una sèrie complexa i addictiva que ha estat vista a tot el món.

Walter White, un professor de química de secundària amb una vida ordinària, es veu obligat a embarcar-se en un aterridor viatge al món del narcotràfic quan li diagnostiquen càncer de pulmó terminal.

 Una sèrie aclamada per la crítica i el públic, guanyadora de nombrosos premis, incloent-hi 16 premis Emmy i 2 Globus d'Or.

Núm. Episodis: 62. 5 temporades.
Podeu veure aquesta sèrie a: Netflix.

 

“Griselda” una minisèrie de drama criminal nord-americana basada en la vida de Griselda Blanco, una narcotraficant colombiana. 

Griselda ha rebut crítiques mixtes. Alguns crítics han elogiat la interpretació de Vergara i la precisió de la sèrie sobre la vida de Blanco. Altres crítics han criticat la sèrie per ser excessivament sensacionalista i per glorificar el narcotràfic. 

L’hem d’incloure dins d’aquesta llista, ja que, en pocs dies després de la seva estrena, se situa en el top cinc de les sèries més populars del moment segons IMDb.

Nº Episodis: 6. Primer episodi 25 gener.
Podeu veure aquesta sèrie a: Netflix.

 

Aquestes sèries destaquen per la seva qualitat, originalitat, i capacitat d'enganxar al públic. Ofereixen històries complexes i atractives, amb personatges ben desenvolupats i una producció impecable.

És important assenyalar que aquestes llistes són subjectives, i que la millor sèrie és la que més t'agrada. No obstant això, ofereixen una bona referència per a descobrir noves sèries que valen la pena veure.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès