Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

OnCodines Trail 2024

5 Febrer 2024 Redacció: Eric Saez

Població: Sant Feliu de Codines


Petjada d'Oncodines trail 2023

Descobrint l'OnCodines Trail

El 13 d’abril de 2024, Sant Feliu de Codines serà l'epicentre d'una experiència esportiva única: la quarta edició de l’OnCodines Trail. Aquest repte, que combina esport, solidaritat i natura, convida participants a córrer o caminar per les muntanyes del Vallès Oriental, Vallès Occidental i el Moianès. El traçat, que abasta vora d'una vuitantena de quilòmetres per als corredors i una quarantena o seixantena per als caminants, promet desafiar els límits físics i mentals dels equips.

Petjada d'Oncodines trail 2023

 

Detalls de la cursa

Els participants formaran equips de fins a 4 persones (amb 2 en moviment) o fins a 6 persones (amb 3 en moviment). L’itinerari recorrerà muntanyes, pistes forestals i nuclis urbans, oferint una experiència variada i emocionant per als amants de l'aventura. Les despeses d’inscripció pel 2024 són gratuïtes gràcies als generosos patrocinadors.

 

L'Objectiu solidari

Cada equip té una missió doble: completar la cursa i recaptar fons. Els equips de fins a 4 persones han d'aconseguir un mínim de 400 euros, mentre que els de fins a 6 persones han de superar els 600 euros. Aquests fons es destinaran íntegrament a tres entitats benèfiques: la Fundació Oncovallès, la Barcelona Brain Health Initiative i la Fundació Enriqueta Villavecchia.

 

Les entitats beneficiàries

  • Fundació Oncovallès: Amb seu a Granollers, aquesta entitat acompanya als malalts de càncer i les seves famílies. Les donacions contribuiran a oferir suport integral, des de l'aspecte mèdic fins als suports psicològics i socials.

  • Barcelona Brain Health Initiative: Un projecte de recerca de l'Institut Guttman dedicat a la salut cerebral i a l'investigació de malalties del cervell. Les donacions impulsaran la recerca en aquest camp vital.

  • Fundació Enriqueta Villavecchia: Especialitzada en oncologia infantil, aquesta fundació busca cobrir totes les necessitats dels nens i joves afectats per càncer o altres malalties greus. Les donacions milloraran la qualitat de vida d'aquests valents guerrerets.

 

Participació i donació

La participació a l’OnCodines Trail implica una donació per part de cada equip, a més de la inscripció gratuïta. D'aquesta manera, els participants contribueixen directament al suport i ajuda als malalts oncològics i les seves famílies, a la compra de material mèdic i a la investigació.

 

Apropant-se al gran dia

Amb la data del 13 d’abril apropant-se, Sant Feliu de Codines es prepara per acollir a esportistes i ciutadans solidaris en aquesta jornada excepcional.

 

L’OnCodines Trail no només serà una prova atlètica, sinó una declaració de suport i esperança per aquells que lluiten contra les malalties més difícils.

La PETITA OnCodines Trail 2024 es farà dissabte 2 de març del 2024

És un repte solidari infantil per equips, amb un format molt semblant a l’OnCodines Trail.

EQUIPS: de fins a 4 participants: 2 dels quals han d’estar sempre en marxa, i de 5 o 6 participants amb un mínim 3 en marxa. Els participants poden rellevar-se entre ells al final de cada etapa.

La Petita OnCodines és inclusiva i accessible.

RECORREGUT: sortida de Sant Feliu, després Sant Quirze i arribada a Sant Feliu, format curt 20 km i llarg 25 km, que estarà dividit en etapes d’entre 2 i 5 km.

DATA: dissabte 2 de març de 2024 al matí.

SOLIDARI: Caldrà que cada equip recapti donatius a favor de les mateixes Fundacions de l’OnCodines Trail. Cada equip aportarà allò que hagi recaptat, sense que hi hagi un mínim.

INFANTIL: Per a infants entre 7 i 15 anys.

REGLAMENT: Consulteu les bases completes de La Petita aquí.

 

Per inscriure's a la PETITA OnCodines Trail 2024 fes clic aquí

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sant feliu de codines

Guia comercial del Vallès