Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Detingut un home per intentar robar en un bar de Montornès del Vallès

10 Juny 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Ajuntament de Montornes

Població: Montornès del VallèsL'actuació coordinada de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra permet la detenció d'un individu amb antecedents

La Policia Local de Montornès del Vallès i els Mossos d'Esquadra han detingut un home la matinada de dissabte a diumenge per intentar robar en un bar situat al carrer de Jaume Balmes. La detenció va ser possible gràcies a la col·laboració i coordinació entre els dos cossos policials, en el marc del Pla Local de Seguretat de Montornès.

Detalls dels fets

La Policia Local va rebre un avís dels Mossos d'Esquadra en relació a una alarma activada en un bar del centre de Montornès. En arribar al lloc, les patrulles van observar una persona que fugia de l'establiment. Després d'una breu persecució, l'individu va ser detingut tot i oposar una forta resistència, durant la qual va causar danys a un dels vehicles policials.

Càrrecs i antecedents

El detingut, un veí de Montornès amb antecedents policials, ha estat acusat de robatori amb força, resistència i atemptat contra l'autoritat, i danys materials. Després de la seva detenció, va ser traslladat a disposició judicial.

Cooperació policial

L'actuació conjunta de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra destaca la importància de la cooperació entre cossos policials per millorar la seguretat al municipi. Aquesta col·laboració és un dels pilars del Pla Local de Seguretat de Montornès, que té com a objectiu incrementar la protecció i la tranquil·litat dels veïns.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

montornès del vallès

Guia comercial del Vallès