Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Un home de 84 anys que va desaparèixer ahir a Palau-Solità, ha estat trobat sa i estalvi

2 Abril 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans

Població: Palau-solità i PlegamansLa col·laboració ciutadana i la coordinació dels cossos de seguretat i serveis d'emergència van ser claus per a l'èxit de l'operació

En una operació conjunta que ha mobilitzat diversos cossos de seguretat i serveis d'emergència, José Segado, un home de 84 anys que va desaparèixer ahir a Palau-Solità i Plegamans, ha estat trobat sa i estalvi.

Vestint texans i una dessuadora de color beix, l'octogenari va ser vist per última vegada a la zona de la Pineda abans de la seva desaparició. La immediata activació del protocol de cerca va incloure la participació dels Bombers de Catalunya, Mossos d'Esquadra, la Policia Local de Palau-Solità i Plegamans i Protecció Civil, demostrant l'eficàcia de la coordinació en situacions crítiques.

Durant la recerca, les autoritats van fer una crida a la ciutadania a través de les xarxes socials, sol·licitant la col·laboració del públic i proporcionant els números de contacte 938649696 i el servei d'emergència 112 per rebre qualsevol informació relativa al parador de l'home desaparegut. A més, es va insistir en la importància de la prudència, demanant als ciutadans que s'abstinguessin de difondre rumors o dades no verificades.

Les autoritats han agraït expressament la col·laboració ciutadana i l'esforç dels diferents cossos de seguretat i serveis d'emergència que han participat en l'operació de recerca.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

palau-solità i plegamans

Guia comercial del Vallès