Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Una fuita d'amoníac a Polinyà deixa sis ferits lleus i el desallotjament de tres empreses adjacents

22 Març 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Bombers

Població: PolinyàFins al lloc dels fets s'han desplaçat 13 dotacions de Bombers i sis persones han estat ateses pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) a causa d'afectacions a les mucoses respiratòries

Un incident a una empresa de distribució d'alimentació de Polinyà ha provocat aquest divendres al matí la fuita d'amoníac i l'evacuació de tres empreses properes.

L'avís va arribar al voltant de les 06:12 hores i fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar 13 dotacions dels Bombers de la Generalitat. La fuita va tenir lloc a l'interior d'una cambra frigorífica, afectant deu treballadors que van poder sortir pel seu compte. A més, tres empleats van quedar confinats al menjador de l'empresa fins a la seva evacuació pels Bombers.

Sis persones van ser ateses pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) a causa d'afectacions a les mucoses respiratòries. Totes elles van ser donades d'alta amb pronòstic lleu.

Actualment, els Bombers continuen treballant a la zona per a la ventilació completa i realitzen lectures per avaluar l'eficàcia d'aquestes tasques. A més, el Grup d'Incidents Tecnològics (GRIT) també s'ha desplaçat fins al punt per a assessorar en la gestió de l'incident.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

polinyà

Guia comercial del Vallès