Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Un vehicle penjant d'un pont a Ripollet causa el tall de la C-58 i l'N-150

10 Juny 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: ACN

Població: RipolletEls ocupants han resultat il·lesos i les vies s'han reobert al trànsit després d'hores d'interrupció

Aquest diumenge al vespre s'han reobert al trànsit les carreteres C-58 i N-150 després d'un accident a Ripollet (Vallès Occidental) que ha deixat un vehicle penjant d'un pont. Segons el Servei Català de Trànsit, les vies han estat tallades durant diverses hores fins que s'ha completat la retirada del vehicle accidentat, permetent així la represa de la circulació.

Detalls de l'accident

L'incident va ocórrer a les 16.13 hores, moment en què els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís. A l'arribar al lloc dels fets, els bombers van trobar el vehicle penjant del pont i van haver de rescatar els dos ocupants utilitzant una autoescala. Afortunadament, els ocupants van resultar il·lesos.

Intervenció dels serveis d'emergència

La intervenció dels Bombers de la Generalitat i altres serveis d'emergència va ser clau per assegurar el rescat segur dels ocupants i la retirada del vehicle sense causar més danys ni incidents. La coordinació entre els equips d'emergència va permetre una resposta ràpida i efectiva, garantint la seguretat de tots els implicats i la reobertura de les vies de trànsit afectades.

Impacte en el trànsit

El tall de les carreteres C-58 i N-150 va causar diverses molèsties als conductors durant la tarda de diumenge, però la ràpida intervenció i retirada del vehicle van permetre restablir la normalitat abans del vespre.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

ripollet

Guia comercial del Vallès