66
Jasmina
Laia Ferrer
16'

La primera part va condemnar a les jugadores de Miguel Ángel Cruz a anar a remolc la resta del partit i, tot i retallar distàncies al tram final, el CE Mataró es va endur els tres punts (3-4)

El duel entre les vallesanes i les del maresme ja prometia espectacle abans de començar la trobada. Ambdós equips se situaven a la zona alta de la classificació i amb una distribució de punts molt similar (7 les blanc-i-blaves, i 6 les mataronines) després d'haver sumat +3 la jornada anterior. Les roqueroles afrontaven el partit després d'imposar-se a la Guineueta per 0-2, mentre que el seu rival, el CE Mataró, va arrasar al FC Terrassa amb un contundent 6-0.

La primera part va ser el punt d'inflexió que va decantar el partit a favor del conjunt visitant. Les noies de Cruz no van acabar de sentir-se còmodes a la gespa, i amb una idea no gaire clara pel que fa al joc, els espais entre defenses i les pèrdues de pilota en fase de construcció, van servir com a eina de destrucció per al Mataró, un equip que es va fer fort en atac i va saber aprofitar els seus punts forts.

Després d'uns minuts inicials de tempteig i d'arribades poc clares, la llauna la va obrir el conjunt del maresme al 18' amb una pilota a l'espai que l'extrem no va desaprofitar per posar el 0-1.

La reacció local no va arribar fins al 34', que amb una pressió alta a la defensa mataronina, va aconseguir robar la pilota i Alexia Garcia va posar l'1-1 a l'electrònic. L'alegria de l'empat duraria ben poc, i és que al minut 39, Cristina González va aprofitar una badada de les jugadores roqueroles per clavar una falta directa des de fora de l'àrea (1-2).

Les de Mataró encara aprofitarien una darrera ocasió al 44' per marxar al descans amb un avantatge a favor de dos gols.

A la segona meitat, les roqueroles van guanyar terreny de joc i van inquietar més el camp rival, però encara sense oferir ocasions clares de gol ni atacs efectius. Amb aquesta presència a camp rival i una gran jugada individual de Laia Ferrer que va acabar amb un passe a l'espai a Ana Guinart, l'extrem roquerola va enfonsar la defensa visitant i va posar la pilota al punt de penal, on Marina Palmero no va perdonar i va fer pujar a l'electrònic el 2-3 al minut 76.

El Mataró va trigar sis minuts a reaccionar i, amb una contra i pilota a l'espai, Júlia Morell va anotar el quart gol de les del maresme al 82'. Així i tot, els darrers minuts del partit van ser els millors per al conjunt roquerol i Ana Guinart va retallar distàncies al darrer minut de joc (3-4). Sense temps de maniobra, el resultat final va donar la victòria a les de Mataró que, tot i l'ofegada de la Penya en el darrer tram del matx, la feina feta a la primera part i el poder ofensiu de les atacants, els va servir per emportar-se els tres punts.

Amb aquest resultat, la Roca cau a la novena posició i suma la segona derrota de la temporada en els cinc partits que s'han disputat de Preferent fins al moment. A la pròxima jornada, les roqueroles visiten el camp del FC Terrassa, vuitè a la classificació amb 6 punts (2 victòries i 2 derrotes).