Aarón Parra
88'
89'
Eric Paratore

Punt que serà important a final de temporada per un Caldes que no va jugar un bon partit davant un complicat

El Municipal Les Cremades va ser testimoni d'un emocionant duel entre el CF Caldes i el CD Montcada, en el qual els dos equips van lluitar ferotgement per emportar-se els tres punts. Tot i que el resultat final va ser un empat, el partit va ser marcat per la intensitat i la competitivitat.

El CF Caldes es va enfrontar a diversos obstacles abans del partit, amb múltiples baixes per diferents motius com sancions i lesions. Això va obligar l'entrenador a modificar el plantejament habitual, optant per una defensa de cinc jugadors. Aquest canvi no va proporcionar la fluïdesa desitjada en el joc ni la seguretat defensiva esperada. Durant els primers 45 minuts, el CD Montcada va aconseguir prendre el control del mig del camp, tot i que el CF Caldes va disposar d'oportunitats clares de gol. El perill i el domini del joc eren gestionats pel CD Montcada en els primers minuts del partit.

Amb un plantejament similar en la segona meitat, el CF Caldes va millorar en defensa, protagonitzant contres perilloses. Tot i això, el domini en el centre del camp encara era un problema, amb dificultats per mantenir la possessió de la pilota i recuperar les pilotes perdudes. Les oportunitats clares de gol continuaven arribant per ambdues parts, amb una lleugera superioritat per part del CF Caldes.

L'empat es considera just per la manca d'encert en els remats per part del CF Caldes, enfront d'un rival que ha experimentat una notable millora al llarg de la temporada. A pesar d'això, el CF Caldes continua ocupant la segona posició a la taula amb 26 punts. La jornada vinent promet ser un apassionant derbi vallesà contra el Parets, quart classificat, amb només un punt per sota del CF Caldes.