74'
Marc Muñoz
78'
Marçal Cases

Car empat del Granollers a causa de les lesions sofertes i l'expulsió a la segona part

Aquest diumenge, el municipal de carrer Girona va ser l'escenari d'un emocionant duel de futbol que va mantenir als aficionats a la vora dels seients. Amb un joc intens i ple d'incidències, l'equip local va aconseguir un valuós empat davant de la Guineueta, amb un marcador d'1-1.

El partit va començar ambdós equips mostrant un alt nivell de compromís i determinació. Amb ocasions per a les dues bandes. Dues jugades van ser anul·lades per fora de joc, una per cada equip, mantenint el marcador intacte en la primera meitat. L'obertura del marcador va arribar al minut 34, quan Hugo Romero de la Guineueta va marcar un golàs de falta per tota l'esquadra. Però el Granollers va respondre ràpidament, i just abans del descans, Roger García va igualar les coses amb un altre gran gol de falta directa, deixant el partit amb un 1-1 al mig temps.

La segona part va ser igualment emocionant, amb oportunitats per a tots dos bàndols. Un xut potent de Roc Bancells va ser parat brillantment pel porter visitant, mantenint les esperances del seu equip. Més tard, una falta directa executada per Roc Bancells va gairebé trobar la xarxa, però va tocar el pal i va resultar en un córner. Però el moment clau del partit va ser la segona targeta groga rebuda per Roger García al minut 68, que va deixar al Granollers amb un home menys. A partir d'aquest moment, l'equip local va centrar-se a defensar el resultat, mentre que la Guineueta va dominar la possessió, però sense generar gaire perill. Al final del partit, la Guineueta va tenir dues oportunitats clares que van ser negades pel travesser, i el Granollers va aguantar ferms per aconseguir un valuós empat. A l'afegit, el Granollers va tenir una oportunitat al contraatac, quan Pol Montpart va enviar una passada llarga per a Omar Master, que va superar el porter, però el seu xut no va agafar porteria.

En resum, un bon empat pel Granollers, a causa de les circumstàncies, en un partit emocionant i tens. Malgrat el bon resultat del partit, la part negativa són les lesions de Pol Vallès i Joel Brey. Aquest resultat els col·loca a mitja taula amb 4 punts en tres jornades de la temporada. El pròxim partit serà una prova encara més gran quan s'enfrontin al filial de l'Europa al Nou Cerdenya.