83'
Gerard Galindo
89'

Gran partit del conjunt franquesí per sumar la segona vistòria de la temporada

Les Franqueses van mostrar el seu domini en un emocionant partit contra els Molinos, aconseguint una victòria per 4-2 en una actuació impressionant. L'equip local va exhibir una gran habilitat per jugar ràpidament per les bandes, causant problemes constants a la defensa rival.

El partit va començar amb un clar domini de l'equip de Les Franqueses, que va intentar controlar el joc amb una bona possessió de pilota i una pressió intensa que va complicar la tasca de l'equip visitant. Al minut 18, va arribar el primer gol del partit en una jugada magnífica, amb una passada llarga de Ramon que va superar la defensa dels Molinos i Masi va aprofitar la seva velocitat per arribar a l'interior de l'àrea i va colpejar amb precisió, avançant a Les Franqueses en el marcador.

Els Molinos van intentar reaccionar amb jocs llargs, però van tenir dificultats per trobar encert. No obstant això, en una bona jugada entre Omar i Maude, van centrar l'àrea i Moha va rematar a gol, establint el 2-0 a favor de Les Franqueses. El Molinos va aconseguir reduir l'avantatge quan un error en defensa de Joel va ser aprofitat per un jugador rival, que va colpejar amb precisió des de fora de l'àrea i va reduir el marcador a 2-1, amb aquest resultat es va arribar al descans. Les Franqueses no van abaixar la guàrdia i van continuar pressionant. En una jugada individual per la banda, Maude es va desfer de la seva marca i va enviar un xut que va superar el porter rival, establint el marcador en 3-1.

A la segona part, malgrat la calor, es va mantenir la mateixa tònica de la primera part, amb Les Franqueses dominant el joc i els Molinos intentant transicions ràpides. En una jugada col·lectiva, va arribar el quart gol de Les Franqueses, després d'una sèrie de rebots dins de l'àrea, que Masi va aconseguir enviar a la xarxa rival. Però a cinc minuts del final, els Molinos van anotar un bon gol de falta directa, intentant una remuntada que ja semblava difícil. El partit va continuar amb el resultat de 4-2, que finalment es va mantenir.

Amb aquesta victòria, Les Franqueses acumulen 6 punts i es col·loca a la zona mitjana de la classificació. L'equip espera mantenir aquesta bona dinàmica en el pròxim partit a domicili contra la Penya Barcelonista Anguera.