( - )

Derrota a domicili de Les Franqueses en un duel marcat per la tensió i la polèmica

Alejandro
75'
Kosei Tahara
89'
Pere Mir Rubén Sonseca
46'
Alejandro Pau Guardia
46'
56'
Alex Garcia Joel Martínez
60'
Jordi Tormo Edgar Marín
Sergi Bertrán Robert Roig
72'
Kosei Tahara Victor Porcel
72'
78'
Moha Jordi Martín
78'
Masi Dabo Omar Qanni
Eddie Valencia Elliot Bondia
82'
82'
Gerard Galindo Jordi Tormo
22'
Omar Qanni
24'
Maude Balde
Pau Guardia
28'
Daniel Lirón
40'
Miquel Angel Pons
44'
54'
Joel Martínez
Robert Roig
54'
Victor Porcel
55'
Roger Porta
70'
73'
Ousmane Kande
89'
David Olid

Una polèmica segona part condemna a Les Franqueses

En un duel apassionant i igualat, Les Franqueses i l'Anguera es van enfrontar en un partit on l'alt grau de contacte i intensitat va ser protagonista, amb l'àrbitre mostrant una excessiva quantitat de targetes. Tot i això, el desenllaç del partit no es va decidir fins als últims instants, enmig de les dimensions reduïdes del terreny de joc.

Les Franqueses va haver de fer front a l'estil de joc directe de l'equip local, que es va mostrar fort en el contacte físic. Els visitants van patir per adaptar-se i intentar imposar el seu joc en aquestes circumstàncies. La primera meitat del partit es va caracteritzar pel control tàctic dels dos equips i les poques oportunitats de gol.

Un moment crític va succeir a la represa del partit, quan no es va assenyalar un possible penal a favor de Les Franqueses quan Maude es disposava a rematar a porteria i va ser tombat per darrere. Aquesta acció va desembocar en l'expulsió de l'entrenador de Les Franqueses, deixant l'equip sense la seva direcció. Al minut 75, una pilota llarga que va superar la defensa de Les Franqueses va obligar Ousmane Kande a sortir de la seva àrea i cometre una falta. Un xut ben col·locat va transformar-se en el primer gol del partit, situant l'equip de casa amb un avantatge d'1-0. La tònica del partit va continuar sent la mateixa, amb escasses oportunitats de perill per part de Les Franqueses. Ja en temps de descompte, es va produir un segon gol, semblant al primer, amb una jugada ràpida que va culminar amb una vaselina de l'atacant local, consolidant el marcador final en 2-0 a favor de l'Anguera.

Amb aquest resultat, Les Franqueses es manté a mitja taula amb 6 punts i haurà de treballar fort per superar aquestes circumstàncies i aspirar a posicions més altes. El pròxim enfrontament serà a casa contra la Penya Barcelonista Barcino.