89'
Matias del Gesso
Albert Comelles
89'

El Martorelles desaprofita l'avantatge inicial tot i un bon partit del conjunt vallesà

El dissabte la Bombonera va veure un duel intens entre dos equips que tenen bastant a dir aquesta temporada. El Martorelles rebia el Premià, un rival que només havia perdut un partit aquesta temporada.

A la primera meitat del partit, l'equip local va dominar de manera absoluta, controlant tant les oportunitats de gol com la possessió de la pilota. El Martorelles va mostrar un bloc defensiu sòlid que va incomodar la sortida de pilota del rival i va permetre recuperar moltes pilotes a camp contrari. Tot i això, la primera part no va tenir moltes oportunitats clares i es va mantenir el resultat inicial al descans.

La segona meitat va començar de manera semblant a la primera, amb l'equip local mantenint el control del joc. Tot va canviar al minut 49, quan Carles Fofana va aprofitar una gran jugada col·lectiva per batre el porter rival i avançar-se 1-0. A partir d'aquest moment, l'equip visitant va mostrar una major amplitud en el seu joc i va aconseguir igualar el marcador amb un gol després d'un excel·lent centre. Només uns minuts més tard, van repetir l'èxit amb un altre centre lateral que va ser rematat de cap per posar l'1-2, que a les postres resultaria definitiu. L'equip vallesà va lluitar amb valentia i es va abocar cap endavant a la recerca de l'empat, pressionant l'àrea rival, però sense èxit, deixant un regust amarg als jugadors locals.

Tot i la derrota, el Martorelles demostra tenir una gran determinació i capaç d'assolir els objectius marcats a principi de temporada. El Martorelles es queda a mitja taula amb 7 punts de 15 possibles i la jornada vinent visitarà un dels camps més complicats d'aquesta temporada, el Racing Vallbona.