Víctor Gago
89'
Fran Baena
89'

Un gol de falta a l'últim instant provoca la derrota del Molletense contra un rival directe

El Molletense experimenta una derrota dolorosa a casa contra el Molinos, un rival directe, en el context d'un canvi d'entrenador, Antonio Filgaira, que arriba per capgirar la dinàmica i assolir la salvació.

El partit, que ja es presentava crucial pels dos conjunts, va començar amb gran intensitat per part del conjunt vallesà en els primers minuts, generant fins a 4 córners en els primers 10 minuts. Tanmateix, seria Javier Carrasco en el minut 14 qui posaria a prova a Víctor Rodríguez en una gran jugada de Tarek. La resposta del Molletense no es va fer esperar, amb tirs d'Albert Mateo i Víctor Gago. Al minut 31, Ibrahima Camara rematava una falta llançada per Marcos Serra, en una nova oportunitat pel Molinos. Ambdós equips buscaven el gol, però el marcador no es mouria durant la primera meitat.

En la segona part, amb les entrades de Mamadou i Fran Baena, dues cares noves, l'equip vallesà buscava obrir el marcador en els primers compassos. No obstant això, va ser el Molinos, mitjançant Joan Batlle, qui va rematar a la xarxa després d'un desviament frontal de Víctor Fernández, establint el 0 a 1. A partir d'aquí, el Molletense es va abocar a buscar l'empat. Al minut 75, Fran Baena posava a prova a Imanol Castilla, qui va aturar un xut dins de l'àrea. Al minut 84, arribaria l'esperança pel Molletenese, amb l'expulsió d'Adrià Artero per evitar amb la mà el gol de Fran Baena, decretant el col·legiat un penal que va transformar Nico Aradilla. Amb 5 minuts de temps afegit, el Molletense es va llançar a buscar la victòria, però en el minut 94, una falta magistralment llançada per Aitor Rodríguez establia l'1 a 2 que seria definitiu.

Aquesta derrota cruel deixa al Molletense amb 14 punts a la 17a posició. La pròxima jornada, jugaran al camp de la Penya Barcelonista Anguera en un partit vital per intentar capgirar la dinàmica i sumar punts importants per a la seva lluita per la salvació.