89'
Adrià Casanovas
89'

Primera derrota de l'Ametlla aquesta temporada

En un trepidant partit entre dos equips de la zona alta de la classificació, el Malgrat va aconseguir una victòria clau en vèncer l'Ametlla amb un marcador de 2-1. El partit va ser un vertader espectacle de tàctica i emoció, que va mantenir els espectadors a la vora dels seus seients durant els 90 minuts de joc, en el dia en que l'Ametlla estrenava camisetes conmemoratives pel centenari del club.

El partit va començar amb un clar domini i control de la pilota per part de l'equip visitant, l'Ametlla, i aquest domini es va traduir en un gol als 24 minuts, quan Quim Fornell va aconseguir forada la xarxa local. No obstant això, els locals no es van quedar enrere i van aconseguir l'empat uns minuts després, gràcies a una segona jugada després d'una centrada de falta.

La segona meitat del partit va començar encara més frenètica que la primera, amb oportunitats per a tots dos equips. L'Ametlla va tenir una oportunitat clara en un un contra un que no va poder materialitzar i també va colpejar el pal, el que podria haver-los donat l'avantatge al marcador. No obstant això, en els minuts finals del partit, Malgrat va aconseguir avançar-se amb un magnífic gol al minut 87. Però l'acció decisiva va arribar uns minuts després, quan l'Ametlla va tenir l'oportunitat d'empatar des del punt de penal en l'últim minut. Desafortunadament per a ells, Quim Fornell no va aconseguir convertir-lo, i el marcador es va mantenir en 2-1 a favor dels locals.

Aquesta derrota marca la primera per a l'Ametlla en el que va de temporada, tot i que l'equip es manté en la tercera posició de la classificació, a només tres punts del líder, el Masnou. El proper enfrontament serà un emocionant duel de màxim nivell entre aquests dos equips de la zona alta de la taula, pel liderat de la Segona Catalana.