Joan Rovira
80'
Marc Martín
84'

El Singuerlin supera el Molletense amb un 2-0 dolorós i complica la situació del conjunt vallesà

En un duel intens de la Segona Catalana grup 2, el Singuerlin va demostrar superioritat sobre el Molletense, imposant-se amb un marcador de 2-0 en un partit que va deixar als aficionats visitants amb un sabor amarg de derrota.

El primer temps va començar amb una gran igualtat, amb ocasions per als dos equips per obrir el marcador. Tanmateix, al minut 19, el Singuerlin va aconseguir trencar l'empat amb un magnífic remat de cap de Carlos Balcarreras a un centre lateral. A partir d'aquí, el Molletense va intentar reaccionar i es va fer amo del partit, però abans del descans, va arribar un cop moral devastador. Una pèrdua de pilota al mig del camp va acabar en un penal que va ser convertit amb èxit pel Singuerlin, ampliant el seu avantatge a dos gols abans del descans.

A la segona part, el Molletense va modificar el seu sistema de joc amb l'esperança de ser més protagonista i controlar la possessió. No obstant això, el Singuerlin va defensar amb solidesa, negant al Molletense oportunitats clares i mostrant una gran comoditat sobre el terreny de joc. Amb el pas del temps, les oportunitats per al conjunt vallesà van disminuir i el partit va acabar amb una derrota de 2-0 a favor dels locals.

Aquesta derrota deixa el Molletense en una situació complicada, ocupant la 17a posició amb 13 punts, a cinc de la zona de salvació. La jornada vinent serà crucial, ja que el Molletense es veurà les cares amb el Sant Pol, un rival directe en la lluita per la permanència. El conjunt vallesà haurà de sumar punts per mantenir vives les seves aspiracions de sortir de la zona baixa de la taula classificatòria.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental