72'
Gerard Palau
87'
Pau Vilardell

El Sant Feliu viu una setmana en la qual pateix un canvi de staff tècnic i perd un partit boig que els allunya a vuit punts de la salvació quan falten cinc jornades

El Sant Feliu ha viscut una setmana tumultuosa que ha culminat amb una derrota contundent per 7 a 4 en la seva visita al Vic Riuprimer, deixant l'equip en una situació crítica respecte a la seva lluita per evitar el descens. Aquesta setmana, el club vallesà va decidir prescindir dels serveis del seu entrenador, Nico Fiorito, optant per una banqueta provisional formada per Isma Tuneu, qui va aconseguir l'ascens a Segona Catalana l'any anterior, i Àlex Mir, coordinador del Sènior A.

El partit va començar amb bones sensacions per al Sant Feliu, que es va avançar als 10 minuts amb un gol de Jep Nortés. No obstant això, el Vic Riuprimer va reaccionar amb força, invertint el marcador amb dos gols ràpids de Sergi Puig i Guiu del Castillo. La situació es va complicar encara més per als visitants quan, després del tercer gol del Vic Riuprimer anotat de nou per Sergi Puig, Xavi Ferrer va ser expulsat per protestar, deixant al Sant Feliu amb deu jugadors.

Malgrat començar la segona meitat amb un desavantatge numèric i en el marcador, el Sant Feliu va mostrar resiliència. Adrià Turón va retallar distàncies, però el Vic Riuprimer va continuar ampliant el seu avantatge amb gols de Martí Isern, Carles Roca i un tercer de Sergi Puig. Encara amb esperances, Adrià Turón i Jep Nortés van reduir el marcador a un 6 a 4, alimentant somnis d'una possible remuntada pels vallesans. Tanmateix, un penal en els últims minuts va ser convertit per Ferran, segellant el resultat en un 7 a 4.

Amb aquesta derrota, el Sant Feliu s'allunya de les opcions de salvació, situant-se a vuit punts de la salvació amb només cinc jornades per disputar. El pròxim compromís serà una visita al camp del Torelló, un equip que està lluitant per objectius al capdamunt de la classificació, en un partit que serà crucial per a les aspiracions de permanència dels vallesans.