44'
Bernat Robert
65'

El CF Sant Feliu de Codines trenca la seva ratxa imbatuda enfront d'un Rubí Athletic 2016 CF eficaç

Aquest dissabte el CF Sant Feliu de Codines visitava el feu d'un rival directe, el Rubí Athletic 2016 CF, en un partit que pretenia ser la continuació dels bons resultats obtinguts en les últimes jornades. Els codinencs no es van trobar gens còmodes en un camp de grans dimensions, amb un Rubí que aprofitava molt bé les incursions per la banda per crear perill a la porteria de Lucas.

El partit es va posar molt bé per als locals, que al minut 4 ja s'avançaven en el marcador gràcies a un gol de Víctor Barrionuevo. El Sant Feliu li va costar molt entrar en el partit, tot això, va disposar d'algunes aproximacions amb cert perill, que no van acabar de fructificar. El Rubí per la seva banda, més concentrat, disposava també d'algunes oportunitats per augmentar l'avantatge. No obstant això, a la primera part el marcador no es va moure arribant a la conclusió dels primers 45 minuts amb el resultat d'1 a 0.

A la segona part, els del Vallès Occidental van tornar a sortir més posats en el partit, i als 4 minuts de la represa Barrionuevo anotava el seu segon gol, posant el 2 a 0 en el lluminós. El Sant Feliu, que en aquestes últimes jornades havia imprès un ritme i una precisió de joc molt destacable, no li acabaven de sortir les coses, i era el Rubí qui tenia controlat el partit. Al minut 65 els codinencs van fer un canvi múltiple de quatre jugadors per intentar sacsejar el joc, però la tendència no es va revertir, i al minut 78, José Miguel Fábrega, posava el 3 a 0 al marcador. A les acaballes , ja amb un Sant Feliu anímicament molt tocat, el Rubí, mitjançant Boris Omar Morales, establia el definitiu 4 a 0.

El Sant Feliu trenca una bona ratxa de 5 jornades imbatut i es situa novament en zona de descens, setzè classificat amb 19 punts. En una classificació tan apretada, on una victòria o una derrota et pot fer guanyar o perdre tres o quatre posicions, cada partit és una final i la propera setmana no és una excepció, els codinencs reben al Sabadell Nord que es troba només a quatre punts.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental