83'
88'
Carlos Rodríguez

Tarda per oblidar dels vallesans que s'allunyen de les posicions de play-off d'ascens

L'Ametlla va patir ahir una de les seves pitjors derrotes de la temporada, caient a casa per 0-4 contra el Cabrils, un equip que va mostrar una gran eficàcia davant de la porteria. Aquest resultat complica les aspiracions de l'equip vallesà, que malgrat tot, segueix en les posicions capdavanteres de la lliga.

El partit va començar de forma desfavorable per a l'Ametlla, amb un gol ràpid de Bernat Icardo per part del Cabrils al cap de set minuts, aprofitant una jugada de córner. La situació es va agreujar al minut 23, quan una errada defensiva va permetre a Marcel Campabadal marcar el segon gol per als visitants. Tot i tenir diverses ocasions i un gol anul·lat per fora de joc, l'Ametlla no va aconseguir materialitzar les seves oportunitats, arribant al descans amb un descoratjador 0-2.

A la segona meitat, els vallesans van sortir amb energies renovades, però al minut 58, Campabadal va tornar a colpejar, marcant el seu segon gol personal i el tercer per al Cabrils. Amb l'Ametlla intentant reduir distàncies, els visitants van aprofitar una contra letal que va culminar Albert García, posant el 0-4 final. Els moments finals van veure com l'Ametlla es quedava amb deu homes després de l'expulsió per doble targeta groga de Laiti.

Aquest resultat deixa a l'Ametlla en la quarta posició amb 42 punts, quatre punts per sota dels llocs de play-off d'ascens, amb set jornades restants. El pròxim compromís serà una visita al camp del Cirera, un rival de mitja taula, on l'Ametlla buscarà recuperar-se d'aquest cop dur i continuar lluitant per acabar la temporada en la posició més alta possible.