89'
Amirou Diallo
89'
Alex Aznar

El conjunt vallesà veu com els locals s'avancen als minuts inicial i no és capaç de capgirar el resultat

En una jornada complicada fora de casa, el Parets va patir una derrota per la mínima davant un Blanes que va saber mantenir el seu avantatge des dels primers minuts.

El conjunt vallesà, que no va començar amb bon peu, es va veure sorprès per un gol ràpid de David Busto als 6 minuts de joc, marcant l'inici d'un partit en què el Parets lluitaria a contracorrent. Durant la primera meitat, el Blanes va continuar dominant tant en el joc com en el marcador, deixant el Parets sense opcions de trobar-se còmode en el camp. No va ser fins a la segona part del primer temps que els visitants van començar a ordenar-se millor i a tenir més presència amb la pilota, però sense aconseguir materialitzar les seves aproximacions en gol.

Amb la determinació de revertir la situació, el Parets va sortir a la segona meitat amb una actitud més ofensiva, buscant el control del joc i creant fins a tres ocasions clares de gol. Tot i això, la sòlida defensa del Blanes i la falta d'encert del Parets van impedir que el resultat es veiés alterat, concloent el partit amb una derrota per la mínima que deixa un mal sabor de boca al conjunt vallesà.

Aquesta derrota situa el Parets a la cinquena posició de la classificació amb 35 punts, allunyant-se de la lluita pels llocs capdavanters. La jornada vinent, el Parets tindrà l'oportunitat de redreçar el rumb quan rebi el Can Gibert a casa, un equip que es troba en la lluita per evitar el descens. Serà una ocasió perfecta per al Parets per tornar a la senda de la victòria i recuperar sensacions positives davant els seus aficionats.