Albert Comelles
Nico Arandilla
52'

El derbi vallesà acaba en un empat competit sense gols

En un emocionant derbi vallesà, el Molletense i el Martorelles van protagonitzar un empat a 0 que va mantenir els aficionats vorejant dels seus seients durant tot el partit. El partit, disputat al Municipal Zona Sud de Mollet del Vallès, va oferir un espectacle ple de tensió, però sense ocasions clares pels dos equips.

Des del xiulet inicial, el Martorelles va mostrar la seva intenció de dominar el partit, controlant els primers compassos de la primera meitat. No obstant això, el Molletense no es va quedar enrere i va començar a créixer a mesura que avançaven els minuts. Malgrat la intensitat al camp, ambdues esquadres van mostrar un gran respecte mutu, el que va resultar en poques ocasions de perill durant la primera part.

La segona meitat del partit va continuar sent igual d'emocionant, amb els dos equips buscant la manera de trencar l'empat. Tant el Molletense com el Martorelles van tenir oportunitats per avançar-se en el marcador, però les defenses i els porters es van mostrar fermes, mantenint les seves porteries a imbatudes. Al final del temps reglamentari, el marcador va romandre en un empat a 0, el que reflecteix la igualtat i la competitivitat que va caracteritzar aquest derbi local.

Aquest repartiment de punts, provoca el primer punt d'aquesta temporada pel Molletense i deixa al Martorelles a mitja taula amb 8 punts. El pròxim partit del Molletense serà a domicili contra el Canyelles, en un partit vital per iniciar la bona dinàmica i sortir de les posicions baixes de la taula. Pel que fa al Martorelles, rep el Premià a casa, en un duel complicat contra un rival de la zona noble de la Segona Catalana.