Lucas Manso
89'
Sergio Serna

El Sant Feliu perd amb contundència a domicili i s'allunya de la salvació

En una jornada clau per a les aspiracions de permanència, el Sant Feliu va patir una derrota dolorosa a mans del Sant Quirze del Vallès aquest cap de setmana. Amb els ulls posats en la suma de tres punts vitals, els visitants de Sant Feliu van arribar al camp rival amb esperances elevades davant un oponent directe en la lluita per evitar el descens.

El començament del partit va mostrar un Sant Feliu dominant, amb un control ferm del joc durant els primers vint minuts, tot i que va fallar en convertir la seva superioritat en gols. A mesura que avançava el temps, el Sant Quirze va començar a prendre el control, incrementant la pressió en el terreny del Sant Feliu. El gir del partit va arribar al minut 31, quan Oriol Puigbó va obrir el marcador per al Sant Quirze, un gol que va semblar desinflar moralment als jugadors del Sant Feliu. Només tres minuts després, Oriol Puigbó tornava a colpejar, doblant l'avantatge dels locals i deixant el Sant Feliu amb un munt pujada molt difícil.

Després del descans, la situació es va agreujar per als visitants quan, al minut 47, Mamady Diallo va superar la defensa codinenca, marcant el tercer gol. Oriol Puigbó, en una nit inspirada, va completar el seu hat-trick amb un quart gol, aprofundint la ferida del Sant Feliu. El partit va continuar en declivi per als visitants, que es van veure reduïts a deu homes després de l'expulsió de Jep Nortés per acumulació de targetes grogues al minut 65. El Sant Quirze, sense necessitat de pressionar més, va gestionar el resultat fins al final, tot i fallar un penal en els darrers compassos del partit.

Aquesta derrota situa el Sant Feliu en una posició encara més precària, penúltim a la classificació i a cinc punts de sortir de les posicions de descens. Amb diverses baixes clau i el pròxim partit contra un fort Tibidabo Torre Romeu, el futur sembla complicat per als codinencs. La lluita per la salvació es preveu renyida, i el Sant Feliu haurà de recuperar-se ràpidament d'aquest cop si vol mantenir vives les seves esperances de permanència.