Andreu Moreno
70'
78'
Juanmi Beas

La falta d'eficiència condemna al Caldes que veu com la segona posició se'ls escapa

El CF Caldes va patir una dolorosa derrota per 2-0 al camp del CE Banyoles en un partit on els vallesans van tenir més possessió i van generar més situacions de perill, però sense la precisió necessària en els moments clau.

El partit va començar amb una fase d'observació mútua, amb els locals creant les primeres ocasions de perill. Tot i això, a partir del minut 15, el Caldes va començar a imposar-se en el mig del camp, guanyant en ordre i possessió. Malgrat aquest domini, els vallesans van trobar-se amb dificultats per materialitzar les seves arribades en oportunitats clares de gol. La primera part va estar marcada per un penal no assenyalat a favor del Caldes, i el desenllaç va arribar al minut 44, quan un error defensiu va permetre a Marc Pagès obrir el marcador per al Banyoles.

A la segona meitat, el Caldes va sortir amb més intensitat, pressionant alt i forçant errors del rival. No obstant això, malgrat l'assedegament constant a l'àrea del Banyoles, el conjunt vallesà no va aconseguir convertir el seu domini en gols. Un moment clau va ser una internada de Baba Kanuteh que va ser objecte de polèmica per una possible falta dins de l'àrea, que l'àrbitre va optar per no assenyalar, possiblement per compensar una decisió similar en la primera meitat. Al minut 75, una pèrdua de pilota va propiciar una contra ràpida dels locals, que va culminar amb un penal convertit per Ignasi al minut 79, posant el 2-0 definitiu.

Aquest resultat va ser un cop dur per al Caldes, especialment després d'aprendre l'empat del CF Argentona, que els hauria permès apropar-se a la segona posició de la classificació. Amb aquesta derrota, el CF Caldes, es queda tercer amb 42 punts i haurà de guanyar tots els seus partits restants i esperar altres resultats per mantenir les esperances de promoció. La següent setmana rebran el Mataró a casa i la confiança continua sent la clau en el vestuari del Caldes a mesura que s'acosten les jornades decisives de la temporada.