Mohamed Oulai
74'
75'
Roger García

Derrota merescuda del Granollers al camp de l'Energia que veu com la salvació es complica

El Granollers va viure una jornada difícil al camp de l'Energia en enfrontar-se al Sants, un rival directe en la lluita per la salvació. El partit es va desenvolupar amb una actuació destacada del conjunt local, que va superar al Granollers des del primer minut fins al xiulet final.

Els primers instants del partit van estar marcats per un tanteig entre els dos equips, sense oportunitats clares. No obstant això, va ser en una pilota llarga a l'esquena dels centrals que Alejandro Avilès va inaugurar el marcador per al Sants. Només uns minuts després, David Cura va ampliar l'avantatge amb el segon gol dels locals amb el qual s’arribaria al descans.

La segona part va continuar de la mateixa manera que la primera, amb un Granollers poc generador de perill i un Sants que va mantenir el control del joc amb oportunitats clares. Al minut 72, Zaid Saban va afegir el tercer gol pel Sants, sentenciant el partit. L'únic xut del Granollers entre els tres pals es va produir al minut 87, i en temps afegit, Sergio Peña va anotar el quart gol.

El Granollers, superat en tot moment, perd una important oportunitat contra un rival directe per la salvació. Amb aquesta derrota, es manté a la cua de la classificació amb 13 punts, a cinc de la zona de salvació. La pròxima jornada serà crucial, ja que jugarà a casa contra el Valls, un rival de la part mitja-alta de la classificació. El Granollers necessitarà una resposta contundent per revertir la situació i sumar punts vitals per a la seva lluita per la permanència.