Bilal Nfinaf
Aleix Caball
73'

Mal partit dels vallesans que veuen com el descens se'ls aproxima

El Cardedeu va patir una derrota enfront del Roses en un partit marcat per la intensitat del rival i les difícils condicions climatològiques, amb un vent que va afectar el desenvolupament del joc. Aquest resultat deixa als vallesans en una situació delicada en la lluita per la salvació.

El partit va començar amb estratègies similars per part de tots dos equips, intentant aprofitar llançaments llargs per sobre de les defenses, encara que aquestes jugades no van resultar en ocasions clares de gol. El Roses va mostrar més intensitat durant la primera meitat, i això va culminar amb un gol d'Alioune Gueye just abans del descans, en un moment en què el Cardedeu començava a sentir-se còmode.

A la represa, el Cardedeu va sortir amb més determinació, i Xavier Laborde va tenir una oportunitat molt clara per igualar el marcador, però no va aconseguir materialitzar-la. El Roses va continuar dominant les segones jugades i va saber gestionar l'avantatge, mantenint la pressió i tancant espais, impedint qualsevol intent de remuntada per part del Cardedeu.

Amb aquesta derrota, el Cardedeu es manté amb 30 punts, just a la línia de la salvació. La propera jornada serà crucial per a l'equip vallesà, que es mesurarà en casa contra el Banyoles en un enfrontament que podria ser determinant per les seves aspiracions de permanència en la categoria. El suport de l'afició serà clau en aquest partit que es perfila com una autèntica final per al Cardedeu.