50'
Eric Palacios
Gerard Beltrán
89'

Vital victòria per la mínima del Cardedeu, després de jugar un bon partit col·lectiu

El Cardedeu va aconseguir una victòria fonamental aquest cap de setmana, superant per la mínima a un dels seus rivals directes per la lluita per evitar el descens. Aquest triomf li permet distanciar-se una mica més de les posicions perilloses de la classificació.

La primera meitat va mostrar un Cardedeu molt superior, controlant el joc i posant constantment a prova la defensa visitant amb pilotes llargues a l'esquena dels defensors. La pressió va donar els seus fruits quan, després d'una passada en profunditat de Mountaga Diallo, el conjunt vallesà va aconseguir un penal que Gerard Beltrán va convertir, col·locant així al seu equip per davant en el marcador. Aquest avantatge va proporcionar al Cardedeu una primera meitat bastant còmoda.

Tot i iniciar la segona part amb una certa inestabilitat, amb intercanvis constants de possessions i un ritme de joc elevat, cap dels dos equips va aconseguir materialitzar les seves ocasions en gol. Cap ocasió va ser prou clara per canviar el destí del partit. En els últims minuts, el Begur va augmentar la pressió a la recerca de l'empat, però el Cardedeu va demostrar una solidesa defensiva excepcional, mantenint la seva porteria a zero i assegurant-se una victòria de gran importància.

Aquesta victòria no només aporta tres punts vitals al Cardedeu, sinó que també reforça el treball col·lectiu de l'equip, deixant-los amb 24 punts i en l'11a posició de la taula, tres punts per sobre de la zona de descens. El pròxim enfrontament serà fora de casa contra el Bescanó, un dels equips que es troba a la part alta de la classificació, presentant un nou repte per als vallesans en la seva lluita per la permanència.