( - )

El Cardedeu suma una victòria crucial davant el Bosc de Tosca i respira a la classificació

1 - 2
30'
Damián Obispo
70'
Iván García
Ramón Masó (p)
89'
G. Beltrán
46'
Óscar Morales David García
46'
Josep Ulldemolins David Bach
David Llorens Jan Romero
54'
Alhagie Jallow Arnau Davesa
60'
61'
Iván García Xavier Laborde
61'
Bilal Nfinaf Oussoumane Gassama
Pau Luengo Nil Canelles
72'
Alejandro Gaitán Nil Fábrega
72'
Marc Conca Marco Megías
81'
81'
Salim Gassama Damián Obispo
30'
David García
42'
Toni Jiménez
66'
70'
Iván García
Alejandro Gaitán
73'
Pau Luengo
87'
Joel Ferrès
89'
89'
Roger Serral

El Cardedeu suma els tres punts, tot i no jugar un bon partit amb pilota, i s'allunya a quatre de la zona de descens

En un duel clau per la lluita per la permanència, el Cardedeu ha aconseguit un triomf fonamental contra el Bosc de Tosca, allunyant-se de les posicions de descens malgrat no lliurar la seva millor versió amb la pilota.

El partit va començar amb un Cardedeu que no semblava trobar-se còmode en el camp, veient com el Bosc de Tosca prenia el control del joc i generava diverses ocasions clares que, gràcies a les intervencions estel·lars de Toni Jiménez i un gol anul·lat per falta, no es van materialitzar. Contràriament a la dinàmica del joc, va ser el Cardedeu qui va aconseguir obrir el marcador gràcies a Damián Obispo, que debutava amb els vallesans. La seva diana, arribada després d'una pilota llarga, va posar per davant als visitants, que van arribar al descans amb un avantatge mínim de 0-1.

La segona meitat va seguir un guió similar, amb el Bosc de Tosca mantenint la iniciativa, però sense èxit davant de la porteria, mentre el Cardedeu esperava el moment oportú per ampliar el seu avantatge. Aquest moment va arribar gràcies a Iván García, qui amb una delicada vaselina va superar el porter rival, augmentant la diferència en el marcador. Malgrat un intent fallit de Bilal en un 1vs1, el Cardedeu va gestionar el seu avantatge fins als darrers instants del partit, quan el Bosc de Tosca va reduir distàncies amb un penal transformat per Ramón Masó al minut 92.

Aquesta victòria permet al Cardedeu allunyar-se quatre punts per sobre del descens, situant-se amb 29 punts a la classificació. La jornada vinent presenta un desafiament encara més gran, un derbi vallesà contra el Mollet, que es troba només un punt per sobre a la taula. Aquest partit promet ser de vital importància en la lluita per mantenir la categoria, on els vallesans buscaran continuar amb la seva bona dinàmica per assegurar la permanència.