9
Paula
7
Sandra

Les noies de Joan Garcia van perdre per 8 a 0 en la seva visita a Sant Joan Despí contra el Levante Las Planas, líder i primer classificat de la lliga en un partit que va ser dominat de principi a fi pel conjunt barceloní

El filial del FC Levante las Planas va demostrar des del primer moment la seva superioritat i va sentenciar el partit a la primera meitat. La llauna es va obrir al minut 3, i va venir acompanyat d'altres dianes al minut 12, 22 i 28. Amb aquests gols, el duel va arribar al descans amb un resultat de 4-0 a favor del conjunt local.

A la segona meitat, la tendència va ser la mateixa, i el Levante va anotar fins a quatre gols més. El marcador final va quedar en un contundent 8 a 0, un resultat que deixa al CE Llerona en la 10a posició de la classificació amb 20 punts.

Aquesta setmana, l'equip iniciarà la segona volta de la lliga un duel important contra el FC Martinenc que, tot i guanyar en el darrer partit contra la PBB la Roca per 3-2, se situa penúltim a la classificació amb 15 punts.