51'
Marina Garcia
Claudia Campuzano
72'

Les palauenques sumen una important victòria al camp del CF Sabadell (0-3) en un partit que ha estat dominat de principi a fi per les noies de Carlos Segura. Amb el triomf, les palauenques marxen al descans de febrer i es mantenen líders

En el partit que iniciava la segona volta de la competició, el CF Palautordera va fer una primera part excel·lent, dominant el joc i creant ocasions de gol per les dues bandes. Aquest domini es va traduir en dos gols, tot i que l'equip podia haver marxat al descans amb un resultat més ampli.

L'espectacle va començar amb dos extraordinaris gols des de fora de l'àrea durant la primera part. Primer, amb un precís tret amb la cama dreta d'Otero que va obrir el marcador, i més tard, Clos va aprofitar una intensa pressió del Palautordera per a robar la pilota en la sortida de les arlequinades. La pilota va arribar als peus de Clos, qui, des del centre del camp rival, va notar a la portera avançada i va marcar el 0-2. Malgrat el domini, el marcador va reflectir un 0-2 en finalitzar la primera meitat.

A la segona part, les arlequinades van avançar línies, convertint el partit en un anar i venir sense control, i on el cansament va passar factura a les jugadores del Palautordera. Malgrat la pèrdua de control, les noies de Segura van aconseguir un tercer gol, novament aprofitant la pressió alta i van sentenciar el partit amb un tercer gol, obra de Mariona, que va aprofitar l'ocasió per batre la portera local des de fora de l'àrea.

Amb aquesta victòria, el CF Palautordera consolida el seu lideratge al grup 1 de Primera Divisió Femení. L'equip palauenc suma 44 punts i es manté a dos del filial del CE Europa en la lluita per l'ascens a Preferent.

Propera cita

Aquesta setmana, l'equip gaudirà d'un cap de setmana de descans a la lliga, però el CF Palautordera jugarà un partit amistós divendres a les 20:30 h al Municipal de la Font Martina contra el RCD Espanyol.

El cap de setmana següent, les palauenques rebran al FC Sant Quirze Vallès al Municipal de Font Martina. Recordem que, en el partit de la primera volta, les de Palautordera es van endur els tres punts amb una victòria per la mínima (1-2).