17
Marta
61'
Judit Autet

Les jugadores de Carlos Segura dominen la segona part i aconsegueixen una victòria important que els permet col·locar-se a un punt de l'Europa

El CF Palautordera va aconseguir ahir una important victòria per 2-0 davant del Vic Riuprimer B en un partit disputat al camp de Font Martina. Amb aquest resultat, les jugadores de Carlos Segura es col·loquen a un punt del líder, l'Europa, que va descansar aquesta jornada, i augmenten el seu avantatge sobre el tercer classificat, el CD Can Parellada, fins a vuit punts.

La primera part va ser força igualada, amb els dos equips intentant controlar el joc al mig del camp. L'ocasió més clara va ser per a les jugadores locals, quan l'extrem Anna Subirana va estavellar una pilota al travesser. A la defensa, les de Palautordera no van patir gaire i van aturar les poques ocasions d'atac de l'equip rival.

La segona part va començar amb més ritme i les jugadores de Palau van sortir més decidides a buscar la victòria. Al minut 55, Ona Juan va obrir el marcador amb un excel·lent remat de primeres després d'una centrada d'Anna Subirana. Ja en el tram final del partit, Subirana va sentenciar el partit amb un gran xut des de fora de l'àrea. Les palauenques van tenir encara diverses ocasions per ampliar l'avantatge, però el marcador ja no es va moure.

Amb aquesta victòria, el CF Palautordera continua a la lluita en la zona alta de la classificació i es posa a 1 punt del filial de l'Europa amb 62 punts. La pròxima jornada, les jugadores de Carlos Segura visitaran el camp del CD Sant Gabriel, desè classificat, dissabte a les 18:45 hores.