Master Omar
Albert Massegú
89'
89'

Bon punt del Granollers amb la sensació de merèixer més en un partit marcat pel vent

En una tarda on el vent va jugar un paper destacat, el Granollers va aconseguir un empat en els darrers sospirs del partit davant el Lloret, demostrant un esperit de superació que manté vives les esperances de l'equip de sortir de les zones perilloses de la classificació. Malgrat no aconseguir la victòria, les sensacions deixades pel Granollers foren decididament positives, reflectint la capacitat de l'equip per afrontar adversitats.

El partit va començar amb un Granollers que va mostrar més domini en el terreny de joc, encara que va ser el Lloret qui va aprofitar una errada dels locals per marcar el primer gol gràcies a Adrián Expósito. No obstant això, el Granollers no es va rendir i va aconseguir igualar el marcador amb un gol de Roger García, assistit per David Reyes. La joia, però, va ser efímera, ja que Adrián Expósito, en una mostra de determinació, va tornar a posar el Lloret al davant abans de la mitja part.

La segona meitat es va caracteritzar per un joc més ordenat i tàctic, amb els dos equips mostrant-se sòlids en defensa i cautelosos en atac. El Granollers, amb més necessitat de punts, va prendre la iniciativa i va generar diverses oportunitats clares de gol. No obstant això, el gol de l'empat semblava esquivar-los fins al temps afegit, quan Pep Mateu va servir una assistència pel pitxitxi Master Omar, qui va marcar el gol que segellaria l'1 a 1 final.

Aquest empat situa al Granollers a tan sols un punt de la zona de salvació, amb 22 punts, i amb una dinàmica ascendent que esperen mantenir en la següent jornada a casa contra el Rubí. El partit contra el Rubí es presenta com una oportunitat d'or per al Granollers per continuar sumant i escalar posicions en la lluita per la permanència.