89'
89'
89'
Murtiala Abiola

El Cardedeu perd a casa contra el Manlleu en un partit on va merèixer més i s'acaba la ratxa de vuit jornades sense perdre

El Camp d'Esports Municipal de Cardedeu va ser l'escenari d'un emocionant duel entre el Cardedeu i el líder, el Manlleu, en una jornada que va trencar la ratxa de vuit jornades sense perdre per al conjunt local.

Des de l'inici del partit, el Cardedeu va optar per cedir la possessió de la pilota al Manlleu, amb l'esperança de trobar oportunitats a la contra. Amb dificultats per trobar combinacions, el primer temps va ser marcat per una sòlida defensa local i poques oportunitats per ambdós equips. No obstant això, abans del descans, Aleix Cirera va realitzar una gran conducció i va centrar perfectament per Gerard Beltrán, qui va posar al conjunt vallesà en avantatge després d'un bon remat.

La segona part va començar de manera similar amb el Cardedeu mantenint-se sòlid darrere i el Manlleu amb la major part de la possessió. Al minut 10 de la segona part, però, una falta lateral va permetre al Manlleu empatar amb un remat d'Antoni Rossell. Cinc minuts més tard, en una altra falta, el líder va aconseguir el segon gol mitjançant una jugada enrevessada que Omar Bouloum va rematar amb èxit. Malgrat les nombroses oportunitats del Cardedeu per empatar, el marcador no es va moure i el Manlleu va mantenir el seu avantatge.

Així, el Cardedeu va oferir un gran espectacle contra el líder de la lliga, amb bones sensacions malgrat la derrota. Tot i la derrota, el Cardedeu va demostrar un gran rendiment amb bones sensacions que deixen al club amb 21 punts i a la desena posició a la taula classificatòria. El pròxim repte per al Cardedeu serà una visita complicada al camp del Montcada en la jornada vinent.