( - )

El Llerona femení trenca la mala ratxa amb una contundent victòria davant la UD Viladecans

Sandra Pons
7'
Alba Lopez
8'
Alba Lopez
14'
87'
Claudia
25'
Michelle Garcia
Monica Galisteo
72'
89'
Maria Baños

Sandra Pons i Alba Lopez lideren la victòria del Llerona femení amb tres gols en els primers 15 minuts

El CE Llerona femení ha aconseguit una important victòria aquest cap de setmana davant la UD Viladecans per un contundent 3 a 1. Després d'encadenar fins a cinc derrotes consecutives, les vallesanes trenquen aquesta dinàmica negativa de resultats i sumen els primers tres punts de la segona volta.

Les noies de Joan Garcia van sortir al camp amb la intenció de sumar els tres punts des del primer minut i van saber interpretar a la perfecció el que requeria el partit.

Amb un bon joc associatiu, bon ritme i gestió de la pilota, van aconseguir contrarestar el joc directe que proposava l'equip rival. Fruit d'aquest bon joc, al minut 15 del partit, l'equip ja guanyava per 3 gols a 0 amb les dianes de Sandra Pons (minut 7) i Alba Lopez (minut 8 i 14).

A la segona meitat, les noies van saber competir amb molta intensitat i van gestionar el partit a la perfecció, aguantant el resultat amb solvència. La UD Viladecans va retallar distàncies amb un gol al minut 87 en una centrada lateral, però no va ser suficient per aconseguir una remuntada.

Amb aquest 3-1 final, el Llerona agafa aire i recupera l'onzena posició a la taula de la classificació. Amb 23 punts, se situa dos per sota de la PBB La Roca i es troba a un punt del CE Pontenc i AE Santasusanna.

A la pròxima jornada, l'equip visitarà el camp de l'EC Guineueta, que ve de perdre amb la Penya Blanc i Blava La Roca.