( - )

El Llerona sentencia el partit a la primera part i continua sumant de tres en tres

Yasmina Ferrero
6'
Alba Martínez
15'
Paula Aguilera
33'
37'
Ines
59'
Ainhoa Moreno
65'
Caroline Pimentel
Monica Galisteo
67'
70'
Ines Arozarena
74'
Laia Sole
Aina Lan Lopez
84'
89'
Laura
89'
Nerea Gomez

El CE Llerona va aconseguir una important victòria per 3 a 1 davant la Guineueta en un partit molt igualat i de molta intensitat.

El partit va començar amb ocasions pels dos equips. La primera meitat va aclaparar tot el protagonisme (pel que fa a gols) i el Llerona va sentenciar el partit. Al minut 6, el conjunt vallesà es va sobreposar al marcador amb un gol en pròpia de la Guineueta. I tan sols deu minuts més tard, l'Alba Martínez va marcar el segon gol de l'equip local. Aquest avantatge es va incrementar al minut 33 amb un gol de les botes de Paula Aguilera, que va ser l'encarregada de completar el marcador amb el tercer gol del CE Llerona.

Cinc minuts abans del descans, la Guineueta va aprofitar una imprecisió en la defensa local i va retallar distàncies amb un gol abans del descans.

La segona meitat va ser oberta, amb ocasions clares per a ambdós equips però sense efectivitat per materialitzar-les. La Guineueta va tenir un penal a favor quan restaven 5 minuts pel final del partit, però Mar Cot, la portera lleronina, va aturar-lo de manera espectacular.

Amb aquesta victòria, el CE Llerona es manté a la part alta de la taula classificatòria de Preferent i es prepara per al duel de la jornada 6 davant el CE Mataró.