66'
Nerea
Nariman
89'

Les noies de Joan Garcia arribaven a la quarta jornada de Preferent després 'aconseguir els tres punts i remuntar el partit davant el Santa Susanna (4-2). Per la seva part, el Viladecans va perdre la setmana anterior contra la PBB La Roca (3-2).

Les lleronines van visitar el difícil camp de Viladecans i, després d'afrontar un partit dur i físic, va assolir sumar un important punt que les fa mantenir entre els sis primers equips de la competició.

El partit es va iniciar amb les jugadores vallesanes portant la iniciativa del joc i de les ocasions. Amb el pas dels minuts i el poc encert de les lleronines, les jugadores locals van anar trobant-se més còmode a la gespa. Aquest sentiment és va transformar en trepitjades a l'àrea defensada pel Llerona i va ser quan l'equip va començar la porteria de Mar Cot. En una d'aquestes accions, el Viladecans va obtenir avançar-se en el marcador amb un gol al minut 32 (1-0). Amb aquest resultat, l'àrbitre va xiular la mitja part i tots dos equips van arribar al descans amb la llibreta mig plena de correccions per intentar revertir la situació.

Després de les indicacions dels místers, la segona meitat va ser una trobada oberta per als dos equips. Fruit d'una acció individual d'Alba Martínez al 49', les de Llerona van assolir igualar l'electrònic, tot i que els dos equips van gaudir d'ocasions per haver ampliat el marcador.

Les noies de Garcia podien haver sentenciat el partit amb dues accions de gol que van acabar amb xuts i pilota al pal.

Amb aquest punt al caseller personal, el Llerona es prepara per afrontar la cinquena jornada de lliga contra l'Escola Esportiva Guineueta, que arribarà després de perdre per 0-2 davant la Penya Blanc i Blava la Roca.