73'
82'
Youssef

El conjunt vallesà demostra resistència per sumar un punt que l'acosta cada vegada més a l'objectiu.

En un partit marcat per la intensitat i l'emoció fins a l'últim minut, el Premià i el Martorelles han signat un empat a 1 en un duel que ha tingut de tot: ritme alt, ocasions clares i una gran actuació dels porters. El matx, disputat aquest cap de setmana, ha deixat sensacions trobades en ambdós equips, però ha evidenciat el seu compromís i entrega dins del terreny de joc.

Des de l'inici, els locals han posat les cartes sobre la taula, dominant la primera meitat amb un joc agressiu que ha posat en dificultats el Martorelles. El Premià s'ha avançat en el marcador gràcies a un penal transformar amb mestria pel seu capità, Matías Del Gesso, deixant els visitants a remolc durant gran part del matx. L'equip vallesà ha patit als minuts finals de la primera part i un gran Alberto Serrano ha mantingut vives les esperances del Martorelles, que sols s'ha anat ungol per sota al descans.

A la segona part, gràcies, sobretot als canvis, els vallesans han millorat i han fet un pas endavant, tenint més pilota i apropant-se a porteria rival. Al minut 72, ha arribat la recompensa, quan Dani Martínez, amb un potent xut des de la frontal, ha estat l'heroi dels visitants, marcant el gol de l'empat i donant esperança al seu equip. El final del partit ha estat un autèntic assalt a la porteria del Martorelles, però una vegada més, Alberto Serrano, amb diverses intervencions clau, ha mantingut el resultat, salvant un punt preciós per al seu equip.

Amb aquest resultat, el Martorelles se situa en la setena posició de la taula amb 32 punts, quatre per sobre de les places de descens. La jornada vinent, l'equip vallesà té una cita important enfront del Racing Vallbona, segon classificat, un enfrontament que promet emocions fortes i que serà clau per a les aspiracions del Martorelles en la competició.